fbpx

Afslapning på Mallorca

Efter en skøn uge på Mallorca landede Mads og jeg i Billund i går formiddags. Hjemrejsen gik fint, men det var lidt hårdt for vi var med morgenflyveren fra Palma 🙂 Og vi snakker altså afgangs tidspunkt kl. 6.50 fra Palma, så vi var oppe ved 3 tiden. Støn! Det var sgu en lang dag, men ‘prisen’ for at komme hjem fredag.

Fordelen ved at komme hjem fredag var, at vi skal til nonfirmation i dag søndag d 12. maj. Og derfor syntes vi det var rart lige at have lørdagen på havnekajen.

Vi havde 6 skønne dage på Mallorca; nærmere betegnet i Cala Millor. Vi boede på et skønt hotel med masser af vandudsigt og tæt på stranden. Lækker morgenmadsbuffet med egen kok. Så det kræver lidt omstilling at skulle hjem til havregrynene og ostemadderne, he he!

Den udsigt fra vores terrasse er da til at leve med
Den udsigt fra vores terrasse er da til at leve med

Afslapning på Mallorca

Vi lavede absolut ingenting, hvilket også var planen. Så det var noget med at sove længe, sidde og nyde morgenmaden og så gå en formiddagstur på promenaden. Poolområdet var godt og med masser af solsenge, så her lå vi en del og læste. Og Mads nappede også i poolen de fleste dagen. Jeg er lidt mere kuldskær, så jeg nøjedes med at dyppe tæerne. Til gengæld fik jeg gjort et pænt indhug i ‘Millonæren fra Singapore’ af Kevin Kwan, som du måske så i en af mine stories.

Vi øvede os faktisk også ret meget i at lade mobilerne ligge og bare at sidde og kigge. Hver formiddag satte vi os på en af bænkene på den lange promenade. Og så sad vi – uden at sige noget – og nød udsigten, kiggede på havet og bølgerne, der slog mod klipperne og deraffølgende skumsprøjt. Det var faktisk ret mindfuldt.

Vejret var fint omend lidt blæsende de første par dage. Men vi kunne forstå på de lokale, at maj altid er lidt mere blæsende end f.eks. juli og august. Temperaturen lå fra 18-25 grader. Så alt var godt og specielt vores sidste 2 dage var ret solbeskinnede. Så lidt kulør er der da kommet på de nu knap så vinterblege ben og arme.

Afslapning på Mallorca og smuk udsigt fra promenaden
Afslapning på Mallorca og smuk udsigt fra promenaden

Første men ikke sidste gang

Det var første gang ham den søde og jeg var på Mallorca. Men bestemt ikke sidste gang. Cala Millor er et smukt område; en omkring 2.5 km lang promenade, hvor hotellerne ligger side om side. Cala Millor ligger en times kørsel fra lufthavnen i Palma og vejen dertil var fin.

Der var masser af små supermarkeder, souvenirbutikker og såkaldte shopping centres. Man skal ikke lade sig snyde af begrebet ‘shopping center’ her. Det er butikker, der sælger billigt strandtøj, tasker, creme og badetøj. I øvrigt var der utrolig rent alle steder vi kom.

Der var i øvrigt masser af fine spisesteder og stor variation i udbuddet. Og da der ikke var overfyldt med turister, da vi var der, var det let at få plads.

Vi smagte selvfølgelig den lokale paella men ellers stod den primært på fisk og græsk mad. Den lokale ‘Græker-kaj’ lå nemlig meget tæt på vores hotel og Mads og jeg er vilde med græsk mad.

Første del af vores maj planer er ‘i hus’. Vi nød vores mallorcanske feriedage og har fået ladet batterierne lidt op igen.

Her kommer vores ferie i billeder:

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. 16/05/2019 / 10:09

  Dejligt i havde en god tur 🙂
  Bare man kan få en kop kaffe og en lur derhjemme, så lyder 03.00 ok, for mig 😉

  • 16/05/2019 / 11:23

   Tak?? Og ja kaffe gør underværker i den slags situationer☕️
   God forlænget weekend??‍♀️
   /Louise