fbpx

Lilla lavendler i haven

Lavendelbedet
Lavendelbedet

Jeg er helt vildt med lavendler. Dels fordi jeg er vild med farven lilla og lavendler kommer jo oftest i diverse lilla afskygninger og dels fordi de dufter godt. Og vi har heldigvis masser af lilla lavendler i vores have. Et ret stort bed faktisk.

Sov bedre!

Lavendel har mange gode egenskaber og virker bl.a. beroligende på nervesystemet. Så ind imellem bruger jeg det, når jeg ligger og leger roterende grillkylling og ikke kan falde i søvn. Så hjælper det med et par dråber lavendelolie på hovedpuden for at stoppe tankemylderet! Og lavendel er i øvrigt et gammelt lægemiddel og godt mod en hulens masse ting – via linket kan du se hvad lavendel er godt for.

lavendel duftposer
lavendel duftposer

En af julegaverne sidste år fra vores kreative niece, Caroline, var i øvrigt nogle duftposer med lavendel, som den unge dame selv havde lavet til os. Så nu dufter lejligheden af lavendel takket være vores kreative niece 🙂

Lavendeler i haven
Lavendler set fra havegangen
Lavendler set fra havegangen

Vi er som sagt selvforsynende med lavendler, eftersom vi har et ret stort bed med lavendler i vores fælles have i Havnehaven. Så når lavendlerne blomstrer i juli måned er det fantastisk at sidde på vores terrasse på 2. sal og nyde synet i haven. 

Lavendler set fra promenaden
Lavendler set fra promenaden

Og sjovt nok er der faktisk en del af de mange personer, der går tur på promenaden om sommeren, der stopper op og dufter til vores lavendler og måske også plukker en enkelt eller 2 inden de går videre.

Så lilla lavendler gør godt på mange måder!

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.