fbpx

En stille uge på kontoret!

Uge 29 er normalt en stille uge på kontoret – de 6 kolleger jeg deler kontor med er alle på ferie, så jeg er overladt til mit eget selskab 🙂 I næste uge får jeg selskab af en kollega, men ellers skal vi hen til uge 31 og 32 førend de fleste er tilbage fra ferie igen.

En stille uge på kontoret
En stille uge på kontoret

Mads og jeg er vant til at holde ferie i medio august og er derfor vant til at knokle igennem i juli måned. Og når alle så har en brugt ferie til salg, er vi klar til at gå på ferie! Normalt er der forholdvist roligt på mit arbejde i juli og så nyder jeg faktisk at få ryddet op i bunkerne og måske lige snuppe opgaverne i et lidt lavere tempo end normalt.

Sådan har det så bare ikke lige været i år. Det er væltet ind med masser af ekstra opgaver, der skal løses. Og jeg bliver qua min blækspruttefunktion nok også blandet ind i mange sjove ting. Ikke kun når kollegerne holder ferie, men også bare fordi….. Nå, men det er nu egentlig altid sjovt at blive udfordret og tiden går også hurtigere. Så jo en stille uge på kontoret rent kollega mæssigt, men ikke opgavemæssigt. Så billedet til venstre er opstillet og ren ønsketænkning 🙂 Der har ikke været tid til at have benene på bordet, ha ha! 

Maren og Big Fat Snake redder dagen!
Maren Uthaug er en god morgenstarter
Maren Uthaug er en god morgenstarter

Nå, min morgen på kontoret starter med en kop kaffe og et smil fra dagens side i min Maren Uthaug kalender. Maren Uthaug har en fed humor og jeg kan kun anbefale dig at købe hendes kalender! Hun tegner masser af sjove hverdagssituationer og rammer hverdagen spot on med sine kommentarer.

Big Fat Snake igen og igen
Big Fat Snake igen og igen

Og nu hvor jeg har en stille uge kollega mæssigt på kontoret er der dømt musik fra ynglingsbandet numero uno, Big Fat Snake. Der drøner Big Fat Snake sange ud gennem højtaleren i rå mængder  – og jeg mener rå mængder 🙂 Og så er det lidt lettere at komme i gang med dagens opgaver.

Men lige så meget som jeg nyder at få bund i bunkerne, lige så meget glæder jeg mig så også til at få mine kolleger tilbage på kontoret efter endt ferie.

Nye input

Men intet er så skidt at det ikke er godt for noget. For ferietid er også lig med at spise frokost med andre kolleger end dem jeg plejer. At snakke med andre kolleger ved kaffemaskinen end dem jeg plejer. Så på den måde får jeg en masse nye input og gode oplevelser og lærer andre kolleger bedre at kende.

Helt uden fridage er juli dog ikke. Mads og jeg snupper lige et par fridage i næste uge. Her får vi besøg af min søsters børn på en forlænget weekend og så skal vi lege moster og onkel til den store guldmedalje. Det skal nok blive mega sjovt – og serviceniveauet er højt kan jeg allerede nu hilse og sige! Og ved at Mads og jeg er trætte, når de unge mennesker afhentes næste søndag. Men mere om det i næste uge 🙂

Go' ferie!
Go’ ferie!

Og afslutningsvis en lille feriehilsen til mine ferierende kolleger i Italien, Jylland, USA og hvor de nu ellers nyder livet! Vi ses heldigvis snart igen 🙂

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.