fbpx

God tur til Paris

Vækkeuret ringede tidligt i dag søndag, da vi skulle op på Flakhaven for at ønske vores seje nabo og gode ven Henrik god tur til Paris!

Henrik cykler nemlig med Team Rynkeby og skal sammen med de øvrige Team Rynkeby Odense ryttere tilbagelægge omkring 1250 km for at nå til Paris. På cykel vel at mærke! Formålet med cykleriet er at samle penge ind til Børnecancerfonden for at hjælpe kræftramte børn og deres familier.

Klar til at skyde løbet i gang
Klar til at skyde løbet i gang

Der blev serveret morgenmad og kaffe fra kl. 7.30 til alle de personer, der var mødt frem på Flakhaven for at sende rytterne afsted. Kl. 8.30 sendte Peter Rakbæk Juel fra Odense Byråd og lille Anton de spændte ryttere afsted mod Paris.

Der var ikke meget skud i pistolen, men afsted kom vores seje nabo og hans gule cykelvenner. Efterfølgende blev der skiftet patron i Antons pistol og så var der knald på 🙂 

Og kan i øvrigt hilse og sige, at de der TR ryttere altså forbereder sig godt. Der er kommet tusindvis af cykel kilometer i benene inden turen mod Paris starter. Og der er altså ingen kære mor, hvis det regner eller blæser – det er bare afsted på cyklen.

Vi har fulgt med på sidelinjen

Vi har fulgt Henriks forberedelser fra sidelinjen med ekstra stor interesse – min kæreste Mads og Henrik cykler nemlig sammen og det er da også blevet til et par enkelte cykelture her, mens Henrik har trænet med rynkerne.

God tur til Paris - til vores seje nabo
God tur til Paris – til vores seje nabo

Som f.eks. her søndag morgen, hvor regnen styrtede ned, da TR touren startede 🙁 Men de skal jo altså også cykle omkring 200 km om dagen…..det er så hvad det er; men de gør det altså 7 dage i træk! Så mon ikke der er nogle ømme rumper, når de når til Paris på lørdag 🙂Og udover at de har trænet rigtig meget, så har deltagerne også brugt en del tid på at samle penge ind, besøge kræftafdelingen på OUH og diverse PR arbejde.  Og flot at nogle bruger rigtig meget tid og mange kræfter på at hjælpe andre. Stor respekt herfra!

Følg Team Rynkeby Odense live:

Udover Henrik har jeg faktisk 3 kolleger fra Jysk Fynske Medier med i cykelløbet: Rene, Jeppe og Poul samt Dorte fra min netværksgruppe. Så det er da 5 gode grunde til at følge Team Rynkeby Odense 🙂

Du kan følge Team Rynkeby Odense live på Følg TR Odense live (hold nr. 9), på Twitter kan du følge min kollega @poulkjaergaard, der tweeter live fra dagens etaper, punkteringer og andet og selvfølgelig kan du også følge TR Odense fra verdensfirmaets hjemmeside

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.