fbpx

Juni planer

Så nærmer vi os den første rigtige sommermåned og det er blevet tid til at løfte sløret for mine juni planer. Der er rigtig mange gode oplevelser på juni programmet. Både oplevelser for Mads og jeg sammen og oplevelser hver for sig.

Sidste omgang af Sct Hansernes sommerkursus med blid yoga og klangmeditation mandag d. 3. juni. Og selvom om titlen på kurset er ‘blid yoga’ skal jeg lige hilse og sige, at frk. Møller kan mærke sine lårmuskler både om tirsdagen og onsdagen

Der bli'r knoklet på yoga måtten hver morgen og mandag aften
Der bli’r knoklet på yoga måtten hver morgen og mandag aften

Jeg er græsenke i 4 dage. Mads skal nemlig til Le Mans med et par af vores gode venner. Og jeg er ikke typen, der ‘gi’r lov til’ at han tager afsted. Det bestemmer han helt og aldeles selv. Jeg synes bare det er fedt, når han er ude at få gode oplevelser på egen hånd. Han plejer at være sød til at sikre sig, at jeg overlever rent madmæssigt inden han tager afsted 😉 Og så benytter jeg også altid græsenke tilstanden til en gang sushi!

Grundlovsdag. Jeg har aldrig haft de store traditioner omkring dagen, men synes det er ganske fint, at vi fejrer vores demokrati én gang om året. I år skal jeg dog også lige huske at stemme. Jeg synes faktisk, at det har været lidt svært at beslutte mig denne her gang. Men mon ikke det lykkes mig at få sat et X på onsdag.

Jeg skal til klangmassage alle lørdage i juni pånær en hos Marianne fra ‘Meditation & Stilhed’. Du kan i øvrigt læse mere om min oplevelse med klangmassage her. Og jeg kan slet ikke få nok af Marianne i øjeblikket, for det er også hende, der underviser på mit yoga hold hos Sct Hanserne.

Masser af sociale aktiviteter

Sommerafslutning i min netværksgruppe ‘Minds of 21st’ – en flok skønne quinder, der løfter hinanden og taler hinanden op. Spændende at se hvad vi skal!

Aftale med min gode veninde E – denne gang satser vi på at spise på en af cafeerne oppe i city.

Søndag eftermiddag d 23. juni har jeg en listig plan om at skulle en tur forbi Odense Koncerthus for at høre San Francisco Symphony Youth Orchestra. Jeg er på ingen måde klassisk musik nørd, men jeg synes det er vældig hyggeligt at snuppe en enkelt klassisk koncert i ny og næ. I den, skal vi kalde det, lette ende af skalaen og gerne noget med violiner.

Meet-up hos Fynske Influencers på Cafe Fleuri; bloggersamarbejdet her på Fyn startet af Jeanette og Lisbeth og nu også med Nikki. Og jeg må med skam meddele, at det bli’r mit første besøg på den skønne og yderst bloggervenlige cafe.

Sommerfest i vores ejerforening ‘Havnehaven’ – altid dejligt at få snakket og hygget med nogle af de øvrige beboere i vores ejendom. Og så har vi jo ikke så langt hjem, he he!

Håber juni byder på masser af flotte solnedgange på Odense havn
Håber juni byder på masser af flotte solnedgange på Odense havn

Vi skylder nogle påskeæg til vores nevø og niecer i F-town. Rygtet vil vide, at de måske lægger vejen forbi havnekajen for at indkassere i juni 🙂

Der skal holdes fast i de gode løbetrænings tendenser. Tid og distance er stadig ikke prangende, men afsted kommer jeg da 😉 Og som du måske ved, så slår alt sofaen hjemme hos mig; selv kortere distancer er bedre end ingenting i min bog.

Løbeskoene slog sofaen Kr. Himmelfartsdag selvom det regnede
Løbeskoene slog sofaen Kr. Himmelfartsdag selvom det regnede
Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.