fbpx

Valgflæsk, sol og fridag

Grundlovsdag er for mit vedkommende en fridag og i år så også (folketings)valgdag. Vel egentlig en meget fin tanke, at vi stemmer på den dag hvor vi fejrer vores grundlov og vores demokrati. Og så er det jo bare helt fantastisk, at solen skinner fra en skyfri himmel på min fridag 🙂

Vi startede faktisk dagen med at sove længe. Det trængte vi til, da arbejdsdagen i går sluttede med en reception for en af mine virkelig søde kolleger R i verdensfirmaet. Mads kender også min kollega, så derfor kiggede han også forbi. Vi hjalp med oprydningen, så vi var først hjemme meget sidst på eftermiddagen. I hvert fald sent nok til at vi ikke gad at lave mad, men i stedet hentede en burger. Og nød det gode havneliv på terrassen med et glas rødvin og øl. Ok, måske lidt mere end et glas 😉

Valgflæsk, sol og fridag

Mads og jeg anlagde den miljøbevidste vinkel her til formiddag, da vi skulle op at stemme. Vi løb nemlig til og fra Sct Hans skole i Skibhus, hvor vi afgiver stemmer. Og med dagens gode vejr gav det ekstra god mening Og så vi fik sat X til folketingsvalget og ved dagens træning i en og samme ombæring.

Dagens efter løbetrænings selfie i elevatoren
Dagens efter løbetrænings selfie i elevatoren

Som jeg skrev i et tidligere indlæg, så synes jeg denne her gang har været lidt sværere for mig at finde ud af hvilken kandidat jeg skulle stemme på. Jeg stemmer helst på en person og ikke ‘kun’ et parti. Og nej jeg er altså ikke på det (kvinde)hold, der mener at kvinder skal stemme på kvinder.

Jeg stemmer altså på den kandidat, som jeg er mest enig med og en person, som jeg tror vil kunne varetage mine interesser. Og jeg ville da i øvrigt også selv synes, at det var ren nedtur at blive valgt til noget blot på grund af mit køn. Det er i min verden ikke en kvalifikation i sig selv. Jeg vil sgu vælges, fordi jeg er kvalificeret 🙂

Mads havde sin kajak i vandet
Mads havde sin kajak i vandet

Mads er lige som mig ramt af knæproblemer og derfor hoppet med på min løbetræning, hvor vi her i starten skiftevis løber og går. Og stille og roligt bygger flere og flere løbeminutter på. Det er er ret god måde at komme i gang med løberiet på, nu hvor vores knæ er kommet i reparationsalderen.

Eftermiddagen har vi brugt på terrassen. Mads nåede at få sin kajak i vandet i eftermiddag, mens jeg blev på terrassen, nød livet og skrev blogindlæg. Total mindfuldt.

Valgflæsk

Aftenens menu står selvfølgelig på (stegt) valgflæsk. Vi (læs: Mads) har fundet denne her opskrift på Valdemarsro og den er let at gå til. Det er faktisk en meget hyggelig tradition vi er ved at skabe os her. At spise stegt flæsk på valgaftner. Vi har også nogle år mødtes med gode venner. Men ulempen er jo, at resultatet ofte kommer sent og vækkeuret på havnekajen ringer ret tidligt. Så vi nyder vores nye tradition med valgflæsk.

Stegt (valg)flæsk med kartofler og persillesovs
Stegt (valg)flæsk med kartofler og persillesovs

Tidligere da jeg var politisk aktiv (i mine yngre år) var jeg typisk valgfest m.v på valgaftenen. Og valgeftermiddagen gik ofte med at tage plakater ned. Jeg har nemlig kravlet i mange lygtepæle, da jeg var yngre!

Men som sagt snupper vi en valgaften med stegt flæsk og tv. Selvom tv’et kiggeriet nok bliver udfordret af det gode sommervejr. Tænker det kommer til at køre i baggrunden, mens vi sidder på terrassen og følger lidt med i valgresultatet on off.

Jeg håber du har haft fri i dag og nydt den kombinerede valg- og fridag lige så meget som jeg har!

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.