Hyggelig weekend på havnekajen

Odense havnekulturfestival 2019 nærmer sig så småt afslutningen. Og igen i år har Mads og jeg haft den skønneste weekend med masser af gode oplevelser. Selvom vejrguderne ikke var så venligt stemt som sidste år. Tusind tusind tak til alle jer frivillige, der knokler før, under og efter for at 25.000-30.000 mennesker i løbet af weekenden kan komme ned på Odense havn til havnekulturfestival. I fortjener verdens største ros!

Mads og jeg har defileret ind og ud af havnefesten, som vi har haft lyst tilog om vi plejer. Netop fordi vi bor hvor vi gør. Og vi nyder hvert eneste sekund. Og vi prøver at få så mange og forskellige oplevelser som muligt.

Endnu en hyggelig weekend på havnekajen

Vi har hørt alt fra Odense drengekor, til jazz, Katinka og Cornerstone Gospelkor, vi har spist alt fra skipperlabskovs til burger, færøske specialiteter og köfte. Vi har set balletpiger, akrobater, springgymnastik i havnen, kajakpolo og færøske træskibe.

Og vi stiftede bekendtskab med det virkelig spændende projekt Plastic lab on wheels*. Her er der fokus på klima løsninger fremadrettet – og ingen pegen fingre ad. Det er da en fed indgangsvinkel at have, når de unge mennesker i skolerne undervises!

*Laboratoriet fungerer ved, at eleverne samler og sorterer plastik fra naturen, som så nedbrydes til små stykker plastik i en granulator. Herefter smeltes plastikken ned og trækkes ud i en tråd, som en indbygget 3 D-printer kan bruge til at bygge små ting i plast. Energien til laboratoriet kommer fra en vindmølle og nogle solceller, der er monteret på trailerens tag. Rækker de ikke, får maskinerne energi fra en generator, der kører på fritureolie. På traileren er der målere, der hele tiden viser, hvor meget energi der produceres og bruges – og hvor meget af den brugte energi, der er grøn.

Tak for denne her gang – og vi glæder os allerede til havnekulturfestivalen 2020. Her følger lidt billeder fra en hyggelig weekend på havnekajen

Jeg er glad for, at du læser med på min blog. Du er naturligvis meget velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige profiler på hhv Bloglovin, Instagram, Facebook og Pinterest

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

og få min guide 'Sådan kommer du i gang med at dyrke dit eget avocado træ'.

Du får også tips og inspiration til hvordan jeg håndterer tankemylder og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.