fbpx

Juli planer

Juli måned er på trapperne og det er tid til at summe op på hvad jeg har af juli planer. Ved at lave disse mine månedplaner indlæg til bloggen, får jeg nemlig også selv lige et overblik over hvad den kommende måned byder på. Så det er også en skøn reminder til mig selv. Og jeg bli’r lige mindet om hvad jeg kan glæde mig til af spændende aktiviteter og arrangementer.

-jeg skal i gang med igen at læse ‘Stress er også dit ansvar’ af Rikke Maj Thauer. Jeg håber at få nogle nyttige tips og konkrete værktøjer til at holde stressen i ave

-klangmassage – min klangmassør Marianne har ændret åbningstider fra lørdag til tirsdag eftermiddag. Det passer fint i mit ugeprogram. Du kan læse mere om mine oplevelser med klangmassage i et af mine andre indlæg her

-yoga event med Cathrine Kofoed fra Cathrine Yoga. Jeg har nogle af hendes skønne meditationer, men nu har jeg tilmeldt mig en event hos Karma Studio i Pakhusgården. Titlen er ‘Hjerteåbnende Yin Yang Yoga’ og jeg glæder mig virkelig meget til at opleve Cathrine irl

Klar til yoga - af Maren Uthaug
Klar til yoga – af Maren Uthaug

-og der er stadig yoga øvelser på programmet hver morgen på havnekajen!

Danneborg og StarSpangled Banner
Danneborg og StarSpangled Banner

-torsdagskoncert i Kongens have d. 4. juli. Musikken den aften er en hyldest til Kim Larsen og det tænker jeg bliver godt.

-der ryger nok også lige et blåt, et hvidt og et rødt lys i vindueskarmen om aftenen d. 4. juli. Det er min måde at fejre 4. juli (den amerikanske uafhængighedsdag) på. Umiddelbart ingen kendte amerikanske aner hos mig og man kan mene om USA hvad man vil.

Men jeg synes det er en dag, der er værd at fejre/markere. Og jeg har deltaget i en del 4. juli fester i Rebild bakker i mine unge dage. Og var sågar med i Dansk Amerikansk Juniorklub. Så der er en lille amerikaner gemt i mig 🙂

Dinnerdates og sommeraftner på terrassen

-min månedlige ‘dinner date’ med søde E; det er så total hyggeligt og skønt at vi har genoptaget kontakten – og vores kærester også passer sammen. Men selvom mænderne går godt i spænd har vi nu en listig aftale om en månedlig tøseaften.

-forhåbentlig bliver der masser af sommeraftner på terrassen med ham den søde, grill, rosé vin og vandmelon

-der er dømt pil-selv rejer på restaurant Nordatlanten med vores søde venner E og H på tirsdag. Vi har prøvet Nordatlantens tirsdags sommertilbud før og det fungerer fint, selvom der godt nok skal arbejdes lidt for føden 🙂 Og så løb jeg lige på en veninde efter jeg havde været til klangmassage i formiddags og vi snakkede også om at hive vores ‘drenge’ med på Nordatlanten.

Pil selv rejer på restaurant Nordatlanten
Pil selv rejer på restaurant Nordatlanten

Håber du har en skøn juli foran dig?

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.