fbpx

Småsulten med Kristina

<inviteret>

I går aftes stod den på tapas og kølig hvidvin. En perfekt kombi på en skøn og varm sommeraften. Tapasbaren ’Småsulten’ i Lottrups Gård sørgede for rigtig gode rammer, lækker mad og drikkevarer. Og sidst men ikke mindst sørgede Kristina for det gode selskab.

Jeg har mødt Kristina gennem bloggernetværket Fynske Influencers. Da vi i starten af juni var til en event i netværket aftalte vi, at vi snart skulle mødes under 4 øjne.

Kristina foreslog, at vi skulle mødes på Småsulten, da hun havde besøgt stedet flere gange og kender ejeren. Og jeg er altid med på den værste, på den go’e måde forståes 🙂

På Småsulten med Kristina
På Småsulten med Kristina

Småsulten med Kristina

Vi mødtes kl. 19 og startede med de obligatoriske billeder af hinanden ude foran i den skønne gård. Efter at have fundet vores bord, var det tid til at studere menukortet. Småsulten anbefaler, at man vælger 3-4 af de små retter. Kristina og jeg valgte hver 4 retter.

Jeg valgte: hønsesalat, bruchetta, tortillini og grise miniburgeren. Du kan se billeder nederst i indlægget. Kristina valgte røget ørred, seranoskinke, tortellini og kyllingeminiburgeren. Og hertil fik vi hver et glas af husets hvidvin.

Smagsmæssigt var det en spændende oplevelse at være på Småsulten. Maden bærer præg af at være lavet af gode råvarer. Der er kælet for detaljen og det er i det hele taget meget indbydende at se på. Hvilket heller ikke er helt uvæsentligt, for mange os spiser vist også med øjnene.

Og stor ros til betjeningen betjeningen herfra for at sørge for at alt spillede. Der var nemlig heldigvis lidt tid mellem serveringerne, så vi kunne nå at få taget billeder af de flot anrettede tapasretter.

Jeg synes alle 4 retter var rigtig gode på hver deres måde. Og jeg kan godt li’ at jeg selv kan sammensætte min egen menu og vælge det jeg har lyst til. Jeg må også indrømme, at jeg kiggede lidt misundeligt på Kristinas røgede ørred. Så den skal jeg helt sikkert prøve næste gang jeg er på Småsulten.

Tak for en skøn aften

Alt i alt en utrolig dejlig aften på Småsulten med lækker tapas, hyggelige omgivelser og fantastisk selskab. Tak til skønne Kristina for at tage initiativet til vores hygge aften. Selvom vi ikke kendte hinanden så godt, da vi startede, gik snakken lystigt. The beginning of a beautiful friendship tror jeg roligt jeg kan konkludere.

En stor tak til Marie Louise og hendes søde personale på Småsulten for at danne rammerne om en skøn aften. Hyggeligt at hilse på dig Marie Louise!

Billederne af undertegnede er selvfølgelig taget af Kristina. Du kan læse mere om og følge Kristina på hendes blog Love2liv.dk. Her deler Kristina ud af sine blog tips, sit liv og sin personlige udvikling. Og så er det i øvrigt Kristina, der er har lavet min flotte header.

Aftenens gode selskab Kristina, der har bloggen Love2live.dk
Aftenens gode selskab Kristina, der har bloggen Love2live.dk

Fakta

Det er Marie Louise Breith, der har startet tapasbaren ’Småsulten’. Marie Louise ejer også restaurant ’Marie Louise’ og ideen er at ramme en bredere målgruppe med tapasbaren. Så det spænder fra hvide duge til cafeborde så at sige.

For de 2 spisesteder er nøgleordet ’bæredygtighed’ og de deler lokaler, køkken, personale og råvarer. Menuerne er forskellige men følger naturligvis hinanden, så råvarerne udnyttes bedst muligt. Personligt synes jeg det er et ret fedt koncept Marie Louise Breith har udtænkt. Og det giver rigtig god mening i disse ‘fokus på madspild’s’ tider

’Småsulten’ holder åbent tirsdage-lørdage fra kl. 17.00-21.30. Du kan læse mere om tapasbaren og booke bord på deres hjemmeside her og se deres aktuelle menu her

Herunder kan du se billeder fra vores aften:

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.