fbpx

Blomster fra min søde kæreste

Blomster fra Mads 14
Blomster fra Mads

I mandags på en grå regnvejrdag var der blomster fra min søde kæreste; Mads har haft meget lange arbejdsdage de sidste par måneder. Noget i stil med at han kører hjemmefra ved 5.30 tiden og er hjemme igen mellem kl. 17.30 og 18.

Så der er forståeligt ikke så meget energi, når han lander i Englandsgade efter endt arbejdsdag. Så hverdags praktikken hænger i høj grad på mig. Mads og jeg har den aftale, at den der har mest energi er den, der trækker det største læs derhjemme. Sådan er det jo, når man er ét hold.

Køkkentjansen

Til gengæld er Mads så rigtig god til at påskønne min indsats. Og jeg har jo bl.a. fået genopfrisket mine talenter i køkkenet igen, nu hvor Mads ikke har chef-kokkehuen på. Ellers har jeg været godt forvænt med at han er rigtig god til at lave mad og gerne står i køkkenet.

Udover aftensmaden består køkkentjansen også af at smørre madpakke. Ikke fordi jeg synes det er det fedeste job, men jeg tænker nu alligevel det må være sjovere at spise en madpakke man ikke selv har smurt. For kort tid siden fik Mads så ny lastbil og med denne fulgte også en mikrobølgeovn, så det giver jo andre muligheder end blot rugbrødsmadder.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.