fbpx

Blomster fra min søde kæreste

Blomster fra Mads 14
Blomster fra Mads

I mandags på en grå regnvejrdag var der blomster fra min søde kæreste; Mads har haft meget lange arbejdsdage de sidste par måneder. Noget i stil med at han kører hjemmefra ved 5.30 tiden og er hjemme igen mellem kl. 17.30 og 18.

Så der er forståeligt ikke så meget energi, når han lander i Englandsgade efter endt arbejdsdag. Så hverdags praktikken hænger i høj grad på mig. Mads og jeg har den aftale, at den der har mest energi er den, der trækker det største læs derhjemme. Sådan er det jo, når man er ét hold.

Køkkentjansen

Til gengæld er Mads så rigtig god til at påskønne min indsats. Og jeg har jo bl.a. fået genopfrisket mine talenter i køkkenet igen, nu hvor Mads ikke har chef-kokkehuen på. Ellers har jeg været godt forvænt med at han er rigtig god til at lave mad og gerne står i køkkenet.

Udover aftensmaden består køkkentjansen også af at smørre madpakke. Ikke fordi jeg synes det er det fedeste job, men jeg tænker nu alligevel det må være sjovere at spise en madpakke man ikke selv har smurt. For kort tid siden fik Mads så ny lastbil og med denne fulgte også en mikrobølgeovn, så det giver jo andre muligheder end blot rugbrødsmadder.

Har du travlt på jobbet? Sover du dårligt?

lotusstilling-vejrtrækningEller bliver din to do liste længere og længere?

Så er du ikke alene. Ca 430.000 danskere oplever symptomer på alvorlig stress hver dag. 

MEN ved at gøre noget godt for dig selv i ja bare 5-10 minutter hver dag, kan du sænke dit stress niveau.

Hvordan gør du det?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 mindfulde øvelser, der hjælper dig med at sænke dit stress niveau, selvom du har travlt.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.