fbpx

December planer

Årets sidste måned starter i morgen. Og min december er i år ret social, hvor jeg har masser af spændende arrangementer på programmet.

Kunsten for mig bliver i virkeligheden at “være til stede” i hvert arrangement og ikke på forhånd stresse over de ting jeg skal. Men jeg har lagt nogle hviledage ind i programmet i løbet af december, så jeg satser på, at det går.

December planer:

Bloggeradventspakker og julegodtposer fra min julenisse
Bloggeradventspakker og julegodtposer fra min julenisse

-Bloggeradvent: hver søndag byder på en pakke OG en julegodtepose fra min julenisse Mette – og jeg glæder mig til at se hvad Mette har fundet på

-“Minds of” netværksarrangement med titlen “Krøllede karriereveje” – spændende !

-en biograftur, hvor vi skal se Paprika Stens ”Den tid på året” og satser også på at finde tid til at se Hella Joofs ”Happy ending” i løbet af december

-der er et par julefrokoster på programmet her i løbet af december

Juleaften og familiebesøg

-Juleaften i F-town  med de 3 “små søde”, som ikke er så små længere, men stadigt meget søde. Ungerne er nu 6, 9 og 15 år, men det er et par år siden vi har været med til en Fætter BR pakkeorgie juleaften med dem.

Da Mads holdt fødselsdag fik vi de her fine hjemmelavede julenisser af yngstenevøen og yngsteniecen
Da Mads holdt fødselsdag fik vi de her fine hjemmelavede julenisser af yngstenevøen og yngsteniecen

Og vi glæder os til at modtage hjemmelavede gaver fra yngste niecen og yngste nevøen. Det er nemlig et onkel og moster privilegie at modtage den slags ?

-Elvis Presley koncert med Henrik Busborg i Fredens Kirke i Skibhus kvarteret. Vi hørte Henrik Busborg og Odense Symfoniorkester for et par år siden i Odense Idrætshal og det var virkelig godt

-Weekend familiebesøg i det nordjyske primo december med den del af min familie vi ikke holder jul med i år. Ældste nevøerne i familien Møller er 23, 21 og 18 år, så det bliver nok mere en hyggeaften med god mad end en for-juleaften

Fynske Influencers holder meet up på Maurtiz med titlen "Burger & Brand"
Fynske Influencers holder meet up på Maurtiz med titlen “Burger & Brand”

-og så skal jeg holde fast i mine morgen yoga øvelser og 10.000 skridt om dagen. Mit højre knæ driller lidt igen, så derfor har jeg måttet lægge løberiet på hylden den sidste måneds tid.

Men det må så blive en del af mine januar planer at få genoptaget løbetræningen, he he!

-Fynske Influencers meet up på Cafe Mauritz og vores meet ups plejer at byde på både fagligt indholdt og masser af hygge. Så spændende at se hvad Jeanette og Lisbeth har i godteposen til os. 

Og så er der ellers dømt juleferie fra fredag d. 21. december. Og jeg trænger sgu nok også, når kalenderen viser d. 21 🙂

Hvordan ser dine december planer ud?

Du kan naturligvis også følge mig på BloglovinInstagram og Facebook

 

 

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.