fbpx

Hockey night

Fredag var der dømt hockey night. Min kæreste Mads og jeg mødte hinanden til ishockey for 10 år siden og selvom vi ikke kommer så meget i Odense skøjtehal som vi gjorde for bare få år siden, så er vi stadig vilde med ishockey. 

Vi mødtes med en af vores venner, Bo og hans søn Tobias, i Odense skøjtehal. Tobias er 6 år og det var hans første gange til ishockey, så han havde glædet sig meget til at skulle med sin far til ishockey. Desværre var det bare en aften, hvor Herning var bedre end os. Så vi (Bulldogs) endte med at tabe 2-5 på hjemmebane, så det var pisse træls. Men tror nu nok Tobias havde en fin aften alligevel.

Klubben er selvfølgelig OIK (Odense Ishockey Klub) også kaldet Odense Bulldogs – alle ishockey klubber har typisk et dyrenavn i deres navn.

Fakta

Turneringen hedder “Metal-ligaen” efter hovedsponsoren  og en kamp består af 3 perioder med hver 20 minutters effektiv spilletid. Så hvis der er spil stop, så stoppes tiden også og med et kvarters pause mellem hver periode. Så en kamp tager omkring  2 timer inkl. pauser.

Der er 1 målmand og 5 markspillere på banen ad gangen og hvert hold spiller med 3-4 kæder (en kæde består af 2 backs og 3 forwards) og kæderne skiftes til at være på banen i 1-2 minutter ad gangen, da det er ret hårdt at spille ishockey qua al deres udstyr. Målmanden står typisk hele kampen og hans udstyr vejer omkring 25 kg.

Fan udstyr

Som ishockey fan er det også vigtigt at have udstyret i orden, så noget af det første jeg investerede i var en såkaldt øl-holder. Det er en hæklet holder til at sætte sin fadøl ned i, så den hænger rundt om halsen. Det gør at man kan klappe af sit hold og drikke øl. Herudover er der selvfølgelig den obligatoriske trøje og halstørklæde i klubfarverne: grøn, hvid og rød.

Herunder billede af et af mine halstørklæder og min øl-holder.

ishockey udstyr

Har du travlt på jobbet? Sover du dårligt?

lotusstilling-vejrtrækningEller bliver din to do liste længere og længere?

Så er du ikke alene. Ca 430.000 danskere oplever symptomer på alvorlig stress hver dag. 

MEN ved at gøre noget godt for dig selv i ja bare 5-10 minutter hver dag, kan du sænke dit stress niveau.

Hvordan gør du det?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 mindfulde øvelser, der hjælper dig med at sænke dit stress niveau, selvom du har travlt.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.