fbpx

December Season på Dok5000

I dag  var jeg på julemessen “December Season” i Dok5000 på Odense havn. I DOK5000’s flotte og rå lokaler var der lækre ting og brands indenfor mode, kunst, smykker, design, velvære, interiør, gourmet og meget andet ligesom der var mulighed for at nyde frokosten der. 

Det er er første gang December Season blev afholdt. Det er min kollega fra Event afdelingen hos Jysk Fynske Medier, Janne, der har kæmpet en heroisk kamp de sidste mange uger for at få messen op at stå. Da Janne og jeg sidder tæt på hinanden har jeg fulgt hendes “kamp” fra sidelinjen. Derfor var jeg selvfølgelig spændt på at se det endelige resultat.

Min oplevelse

Kong vinter viste sig ikke fra sin pæneste side men bød på slud og blæst. Så Mads og jeg blev drivvåde af at gå fra Englandsgade til Dok5000 (vi snakker ca 500 meter). Men der var der faktisk ok med publikummer på messen, da vi kom ved 11 tiden. Og fedt at der er gratis p-pladser til de besøgende; det er der ikke så mange steder i Odense 🙂 

Jeg var specielt nysgerrig efter at se standen fra Perhaps i Nedergade, da jeg har besøgt butikken flere gange. Perhaps har mange anderledes kunst ting udover planteplanter, hvilket var årsagen til mit første besøg i butikken i Odenses gamle kvarter. Masser af fede ting på standen, så nu er jeg gået i “det overvejer jeg lige” mode. Og jeg aflægger måske butikken endnu et besøg inden længe.

December Season er nok mest rettet mod kvinder, som min kæreste konkluderede. Så en ide til næste år, er måske lidt flere mande-ting i form af lidt cykel- og/eller løbegear udover de obligatoriske vin- og whiskey stande.

Men alt i alt en god oplevelse at besøge December Season i Dok5000, så jeg er helt klar til et besøg igen i 2016.

 

Har du travlt på jobbet? Sover du dårligt?

lotusstilling-vejrtrækningEller bliver din to do liste længere og længere?

Så er du ikke alene. Ca 430.000 danskere oplever symptomer på alvorlig stress hver dag. 

MEN ved at gøre noget godt for dig selv i ja bare 5-10 minutter hver dag, kan du sænke dit stress niveau.

Hvordan gør du det?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 mindfulde øvelser, der hjælper dig med at sænke dit stress niveau, selvom du har travlt.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.