fbpx

Hej oktober og farvel september

Efterår, regn og blæst, skoven der falmer trindt om land, varm kakao og indendørs hygge. Dagene er blevet kortere, det bliver tidligt mørkt og aftnerne køligere. Det er blevet tid til at sige hej oktober og farvel september. Egentlig kan jeg godt li’ oktober, for jeg synes nemlig at naturen bliver så flot, når den er iklædt efterårsfarver. For mig er efteråret meget flottere farvemæssigt end foråret er med sine brune, gule, røde og orange farver.

Hej oktober – du byder på

 • halloween; de seneste par år er jeg blevet helt vild med Halloween og pynter op som var der børn her på havnekajen. Jeg er mest til de hyggelige Halloween ting som pyntegræskar og søde spøgelser. Og nej tak til blod, afhuggede lemmer og kranier. Og jeg glæder mig til at få mine fine glasgræskar med lys i fra Odense Glasværk frem igen.
halloween-græskar-lys-på-altan
Jeg elsker at pynte op på vores altan, når det er Halloween
 • 60 års fødselsdag hos Mads’ ældste storebror; altid hyggeligt med lidt familie komsammen.
 • glassmagning med vores bank Nykredit. Mange af os har nok prøvet at være til en traditionel vinsmagning, men glassmagning er at man smager den samme vin, men af forskellige udformede glas. Det siges, at det rigtige glas kan betyde, at vinen dufter og smager 50% bedre. Det må vist komme an på en prøve 😉
 • et par bif-ture. Vi har meldt os ind i Biografklub Danmark; det er en god måde for os at komme i biffen på – og vi får hver sæson lige udvidet horisonten med 1-2 film, som vi formentlig ellers ikke ville have set. Og spist popcorn!
 • udendørs træning med de skønne kvinder hos Urbanrun.dk. Som du måske har set i et tidligere opslag på Instagram og Facebook, så er jeg startet med at træne i det udendørs træningsfælleskab ‘Urbanrun’. Spændende at se om gejsten forbliver lige så stor som hidtil, nu hvor efterårsvejret sætter ind
 • fernisering med Sussi Trampedach hos Galleri Nijenkamp. Skønne Sussi Trampedach har en soloudstilling hos mit yndlingsgalleri Nijenkamp.
sussi-trampedach
Sussi Trampedach holder fernisering hos Galleri Nijenkamp
 • oktober er vel også den første hele måned, hvor vi har sagt helt farvel til samtlige covid-19 restriktioner. Jeg tager stadigvæk mig selv i lige en gang i mellem at overveje om jeg nu skal have mundbind på, når jeg går ind i en butik. Lidt vildt ikk’?

.

Er du med i Biografklubben? Hvad er dit forhold til Halloween?

I oktober vil jeg

 • glæde mig til at opleve ‘DR Pigekoret i mørke’ i Odeon
 • læse nogle kapitler i bogen ‘Stress er også dit ansvar’
 • lytte til masser af musik med mit gamle yndlingsband Big Fat Snake
 • købe et lækkert halstørklæde og en langærmet tynd t shirt i bomuld
 • gøre mig umage med både at være en opmærksom kæreste og at acceptere, at der er dage hvor jeg ikke kan det hele og hvor det så er ok at snuppe en morfar
 • spise masser af grøntsager og drikke varm kakao
 • planlægge en julefrokost med gode venner, hvor vi som de tidligere år booker på en lækker restaurant

Farvel september

Du bød på

 • nogle skønne sensommer dage og aftner på altanen
 • guldbryllup hos min moster og onkel i det nordjyske
 • første biograftur i ca 1.5 år. Vi så ‘Margrethe I’ fra Biografklub Danmark bevæbnet med slikposer og popcorn
 • Royal Run – og vi var stolte over at kunne gennemføre 1.6 km i et hug og på under 10 minutter
Royal-Run-deltagere-med-medaljer
Mads og jeg deltog i Royal Run 12 september og stoltheden var efterfølgende stor
 • 11. september og lys i vinduerne for at mindes de omkring 3.000 ofre
 • brunch hos vores lokale bager på Odense havn: Lunds Bageri og Cafe
 • 4 aftner med lives med Mette fra Dare To Rest for at blive klogere på hvad essentielle olier kan gøre for vores nattesøvn

og sidst men ikke mindst sprang jeg ud som ambassadør for Reshoppit Odense (mere om det i et kommende indlæg)

Hvad byder din oktober på? Er du gået i efterårsmode? Eller savner du allerede sommeren?

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.