fbpx

Hej november og farvel oktober

Hvor blev oktober af? Jeg synes nærmest, at oktober spurtede afsted og nu siger kalenderen lige pludselig november. Men den tid, der går godt, kommer jo ikke igen skidt. Og her i november måned kan du endda tilmelde dig min adventskalender og give dig selv en december med mindre stress og mere energi! Stay tuned.

kvinde-i-løbetøj
Der står masser af motion på programmet i november

HEJ NOVEMBER – DU BYDER PÅ

 • Forsinket 50 års fødselsdagsfest hos en af vores gode venner. Den gamle venne-bande er inviteret på smørrebrød og godt selskab og det skal nok blive en hyggelig aften
 • Julebryggens frigivelse, også kendt som J-dag. Og jeg tænker, at Mads og jeg liiige skal en tur op i byen og have os en enkelt juleøl. Hvis du har det som jeg og ind i mellem også gerne drikke en øl uden alkohol, så læs min anmeldelse af forskellige alkoholfri øl her.
 • Kommunalvalg d. 16. november; og ja den gamle cirkushest her danser nok lidt, da jeg var politisk aktiv i mine yngre dage og har deltaget i en del valgkampe. Så jeg har styr på hvor de gode lygtepæle i Odense er 😉 Og husk nu at stemme!
Mon ikke der snart dukker et nyt valgkort op
 • Møller klanen mødes i O’town, når min bror og søster med deres respektive familier mødes i Odense. Mads og jeg ligger ’midt i’, så det er medgørligt at køre ud og hjemme samme dag. Og heldigvis ser det ud til at mine 4 nevøer og 2 niecer har plads i kalenderen til at besøge deres onkel og faster/moster.
 • Mads’ fødselsdag – og jeg skal selvfølgelig ikke afsløre alt for mange planer her, da jeg ved at fødselsdagsbarnet læser med 😉
 • Lysshow i Odense Zoo – vi var i Zoo til lysshow for et par år siden og vi glæder os til at se Odense Zoo med masser af flotte farver og lys på igen i år.

I NOVEMBER VIL JEG

 • starte tilmeldingen til min adventskalender ’oplev en december med mindre stress og mere energi’. Mere info følger her på bloggen i slutningen af uge 45.
deltag i min adventskalender
I løbet af november måned får du mulighed for at tilmelde dig min adventskalender
 • glæde mig til at se ’Skyggen i mit øje’ som er en del af Biografklub Danmarks repertoire
 • nyde synet af vores flotte glasgræskar fra Odense Glasværk
 • læse nogle kapitler i bogen ‘Stress er også dit ansvar’
 • lave min ønskeseddel
 • begynde at overveje at tage hul på julegaveshoppingen
 • drikker masser af varm kakao

FARVEL OKTOBER DU BØD OGSÅ PÅ

Du bød på

 • nogle skønne sensommerdage med solskin
 • masser af udendørs træning med andre skønne kvinder fra Urbanrun.dk
 • jeg prøvede healing kombineret med access bars hos Mette Hviid
 • en halv influenza agtig ting med 3-4 dage på sofaen. Satser på jeg slipper med det!
 • lækker mad på Madklubben i Odense

.

Hvordan ser din november ud? Er du begyndt at gå til julefrokost? Eller handle julegaver?

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. Louise
  Forfatter
  06/11/2021 / 12:11

  God fornøjelse med lysshowet i Aalborg Zoo; og mon ikke der dukker nogle billeder op enten på jeres blog eller sociale medier🎅🏻🎄

  Og tak tak, jeg er gået i tænkeboks for ham den søde elsker overraskelser🎁🎁🎁🎁

  Ha’ en skøn weekend🙋🏻‍♀️

  Kh
  Louise

 2. 05/11/2021 / 14:29

  Aalborg Zoo har også det fineste, magiske lys i hele parken – det skal vi også genopleve i år🎄💘.

  Håber du finder på nogle gode overraskelser til fejringen – det er noget af det sjoveste ved, at være nogens kæreste😀