fbpx

Byrumskunst på Siloøen

Mangler du lidt inspiration til en (gå) tur i Odense, så kig forbi den miderste ø på Odense havn. Indtil 9. maj er der nemlig kommet lidt ekstra kolorit på nogle af de gamle silobygninger: Byrumskunst på Siloøen. Og “udstillingen” varer indtil d. 9. maj.

Der skulle være 10 værker, der er nærmest vokser ud af de gamle silobygninger. Nogle er relativt lette at få øje på, mens der skal kigges godt efter for at spotte andre kunstværker. 

Jeg var en tur rundt med kameraet i weekenden og here i indlægget kan du se de kunstværker jeg fandt på min tur. Og jeg regner med snart at snuppe en tur ud på Siloøen efter solnedgang en af de nærmeste dage, da et par af værkerne vist bedst ses i mørke 🙂

Og personligt synes jeg det er mega fedt med alle de sjove, skøre og spændende ting, der sker på havnen. Så kom ned og kig og snup gerne dit kamera med! Måske spotter du noget andet kunst end mig.

Du kan læse mere om festivalen på Siloøen her.

Der er kommet kulør på nogle af de gamle porte
Der er kommet kulør på nogle af de gamle porte
Plejer der at ligge en stor golfbold på taget?
Plejer der at ligge en stor golfbold på taget?
En futuristisk udgave af en gris?
En futuristisk udgave af en gris?
Og hvem har lavet tegn på ruderne?
Og hvem har lavet tegn på ruderne?

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Forkæl dig selv med mig-tid i december

lotusstilling-vejrtrækning

Kender du det? December buldrer derud af og du når knap at nyde det.

Har du lyst til at det i år skal være anderledes?

Og har du ca 10 minutter om dagen?

Så TILMELD dig min adventskalender og modtag hver af de 4 søndage en printbar pdf med yogaøvelser. Du får 5-6 yogaøvelser, som er lette at gå til.

Og du deltager samtidig i lodtrækningen om præmier bl.a. 1 sæt minipause kort med 50 guidede minipauser fra Naturligværen.

Ses vi på yogamåtten?

Ved at tilmelde dig min adventskalender tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.