Byrumskunst på Siloøen

Mangler du lidt inspiration til en (gå) tur i Odense, så kig forbi den miderste ø på Odense havn. Indtil 9. maj er der nemlig kommet lidt ekstra kolorit på nogle af de gamle silobygninger: Byrumskunst på Siloøen. Og “udstillingen” varer indtil d. 9. maj.

Der skulle være 10 værker, der er nærmest vokser ud af de gamle silobygninger. Nogle er relativt lette at få øje på, mens der skal kigges godt efter for at spotte andre kunstværker. 

Jeg var en tur rundt med kameraet i weekenden og here i indlægget kan du se de kunstværker jeg fandt på min tur. Og jeg regner med snart at snuppe en tur ud på Siloøen efter solnedgang en af de nærmeste dage, da et par af værkerne vist bedst ses i mørke 🙂

Og personligt synes jeg det er mega fedt med alle de sjove, skøre og spændende ting, der sker på havnen. Så kom ned og kig og snup gerne dit kamera med! Måske spotter du noget andet kunst end mig.

Du kan læse mere om festivalen på Siloøen her.

Der er kommet kulør på nogle af de gamle porte

Der er kommet kulør på nogle af de gamle porte

Plejer der at ligge en stor golfbold på taget?

Plejer der at ligge en stor golfbold på taget?

En futuristisk udgave af en gris?

En futuristisk udgave af en gris?

Og hvem har lavet tegn på ruderne?

Og hvem har lavet tegn på ruderne?

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Er du også lidt corona livsstils ramt?

Er du lidt corona ramt?

Er du lidt corona ramt?

Har du forkælet dig selv med lidt ekstra kage den sidste tid, så der lige er kommet et par kilo mere på sidebenene?

Består din morgenmad af 2 hurtige kopper kaffe? Og er det blevet lidt for let at smide dig på sofaen fremfor at finde løbeskoene frem?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 hurtige tips til en sundere livsstil.

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...