fbpx

Fernisering med Sussi Trampedach på Galleri Nijenkamp

Fernisering med Sussi Trampedach på Galleri Nijenkamp: {reklame/inviteret til event}

Tidligere i dag var jeg til fernisering hos Galleri Nijenkamp med Sussi Trampedach. En fernisering er åbning af en udstilling, hvor kunstneren er til stede.

I min egenskab af ambassadør for galleriet havde jeg således mulighed for at hilse på Sussi Trampedach mellem kl. 16 og 17 inden selve ferniseringen gik i gang kl. 17.

Jeg synes det var spændende at få lov at hilse på kunstneren bag min fine nye plakat, som jeg har modtaget og som du kan se her.

Fernisering med Sussi Trampedach på Galleri Nijenkamp, hvor Sussi fortæller om sine værker
Fernisering med Sussi Trampedach på Galleri Nijenkamp, hvor Sussi fortæller om sine værker

Jeg havde glædet mig til at møde Sussi Trampedach og høre mere om tankerne bag værkerne. Og i det hele taget høre noget om hvorfra hun henter sin inspiration til sine kunstværker.

Sussi maler menneskelignende figurer; som oftest i smukt tøj og gerne med en form for hovedbeklædning af f.eks. fjer og “brynjer”. Sussi er også glad for vinger og haler. Og en hale kan man jo f.eks. lige bruge til at svirpe lidt med!

Fernisering med Sussi Trampedach på Galleri Nijenkamp
Fernisering med Sussi Trampedach på Galleri Nijenkamp

Farverne er douchede i nuancerne guld, hvid, sort, grå, lyseblå og lyserød. Ofte har figurerne også et spyd eller lanse. For at holde det onde væk og/eller minde sig selv om at sige fra. For mennesket har jo både gode og dårlige sider.

Sussi signerede plakater til de fremmødte
Sussi signerede plakater til de fremmødte

Farverig personlighed

Sussi er en farverig personlighed i ordets mest positive forstand. Hun fortalte åbent og ærligt om hvordan hun arbejder. Og om symbolikken i sine billeder.

Inspirationen til de billeder, der er med på udstillingen i høj grad, er nemlig i høj grad personlige. De  har udgangspunkt i forskellige begivenheder og konflikter i familien Trampedach.

Galleriejer Line Nijenkamp foran nogle af Sussis værker
Galleriejer Line Nijenkamp foran nogle af Sussis værker

Du kan se udstillingen hos Galleri Nijenkamp fra i dag og indtil d. 16. december på Kratholmvej 62 C, 5260 Odense S. Galleriet har åbent lørdage og søndage fra kl. 10.00-14.00.

Udstillingen er helt klart et besøg værd!

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.