Fernisering med Camilla West

<Inviteret/event/reklame>

Fredag eftermiddag var jeg inviteret til fernisering hos Galleri Nijenkamp. Ferniseringen blev holdt for kunstmaleren Camilla West, der er en af de nyeste kunstnere, der er blevet tilknyttet Galleri Nijenkamp. Så Mads og jeg tog en tur på Kratholmvej.

Jeg var inviteret til fernisering i min egenskab af ambassadør for galleriet. Du kan læse mere om min ambassadør tjans her.

Det spændende ved ferniseringer – synes jeg – er, at det giver mig mulighed for at møde kunstneren og høre lidt mere om de tanker, der ligger bag værkerne, høre lidt om arbejdsteknikker m.v.

Og ingen fernisering uden et glas bobler, som vi kan defilere lidt rundt med, mens vi kigger på billederne 😉

Camilla West maler simple men i mine øjne meget flotte landskabsmalerier. Hun bruger olie på lærred og er man klog på malerkunst, så kaldes stilen impressionistisk. Det kan du læse mere om genren her.

For mig skal kunst glæde og inspirere og jeg skal kunne blive ved med at se noget i f.eks. et maleri. Hendes enkle stil og rene linjer fanger et eller andet hos mig.

Skønne malerier

Jeg føler mig nærmest til stede i netop det landskab, når jeg står og kigger på et af Camillas billeder. Og personligt kan jeg godt lide at der ikke er så mange små putte-nutte detaljer, men i stedet nogle ret rene linjer. Det er muligt at Camilla har ladet sig inspirere af et bestemt sted. Men malerierne er ikke mere detaljerede end at jeg kan få mange af dem til at passe på steder jeg kender.

På mange af Camilla Wests landskabsmalerier er der en vej. Og det fede er, at jeg så selv kan bestemme hvor jeg synes vejen går hen. Bål er en anden af Camillas favoritter, så der var flere bålmalerier på ferniseringen.

Der var specielt 3 malerier jeg faldt for. Dem kan du se under indlægget her.

Du kan i øvrigt læse mere om Camilla West på Galleri Nijenkamps hjemmeside her og om selve galleriet her

Billederne i indlægget er taget af ham den søde. Mads er heldigvis altid frisk både på en oplevelse og på at stå bag kameraet – også i bloggens tjeneste 🙂

Fernisering med Camilla West – billeder

Jeg er glad for, at du læser med på min blog. Du er naturligvis meget velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige profiler på hhv Bloglovin, Instagram, Facebook og Pinterest

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

og få min guide 'Sådan kommer du i gang med at dyrke dit eget avocado træ'.

Du får også tips og inspiration til hvordan jeg håndterer tankemylder og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...