fbpx

Farvel august og hej september

Sommeren er officielt slut og de fleste af os er tilbage i den vante gænge med job og hverdagsliv. Vejrmæssigt har det været en lidt blandet fornøjelse i august. Men Mads og jeg har hygget os og været på både familiebesøg og ture i det fynske, eftersom han har holdt 3 ugers sommerferie fra sit job som letbanefører. Hvis du vil læse mere om vores ferie i det fynske sommerland, kan du læse mit indlæg ‘Staycation med hverdagshygge‘.

Farvel august – du bød på

 • fejring af min skønne niece C’s 18 års fødselsdag. Vi var inviteret til familie-fejringen og valgte at snuppe en overnatning på hotel, så vores svoger kunne få tømt lidt af sin rødvinskælder. Tænker dog der nok er røget noget mere øl og spiritus indenbords weekenden efter, hvor hun holdt fødselsdagsfest for sine venner!!! Vi er sgu blevet for gamle til at drikke hele natten 😉
mand kvinde ung dame køkken
En meget stolt moster og onkel med vores nu 18 årige niece
 • besøg hos Møller klanen i det nordjyske, hvor vi besøgte min bror og svigerinde og vores 3 nevøer. Den yngste nevø arbejder på et gods i Thy, så der var Mads og jeg forbi til rundvisning og kaffe. Og så kørte vi ud til den fædrene gård, hvor vi overnattede hos min bror og svigerinde. Og også fik hilst på de 2 ældste nevøer, der lige hjælper lidt til derhjemme i sommerferien.
 • staycation i Danmark – med ture til bl.a. Fåborg og Assens samt besøg på Odense Blomsterfestival

Foredrag og sociale aktiviteter

 • spændende foredrag ‘Drop den dårlige samvittighed og gør sundheden simpel’ med Michelle Kristensen. Der var mange gode input til, at vi skal gøre de ting, der giver os overskud, energi og gåpåmod. Tak Michelle vi kommer til at tage dig med i vores hverdagsliv fremover
 • en lille havefest i havnehaven, hvor vi mødtes med vores naboer i haven, grillede pølser og hyggede os på kryds og tværs. Dejligt uforpligtende og ingen har langt hjem!
 • ellers har august budt på frisørbesøg, japansk lifting, Reiki healing og sparringsmøde med min bloggernetværksgruppe Bloggers By Heart.
Et frisørbesøg hos Søndergaard Hairdesign inkluderer uanset alder lækker trøffelchokolade fra Weibel
 • en enkelt walk and talk med en god veninde
 • holistiske festival i Kerteminde arrangeret af min skønne blogger og instagram kollega Elsebeth. Meget spændende at blive lidt klogere på essentielle olier, healing, krystaller og spiritualitet i mange former. Jeg er bestemt klar igen til næste år.

Letbane test

 • første test af letbanetoget igennem Odense city. Mads havde hørt havde fra sit arbejde, at der formentlig skulle køres test på hele letbanestrækningen i løbet af lørdagen. Indtil nu har de nemlig kun testet 4-5 km af den 14,5 km lange letbanerute. Lørdag aften ca kl. 19.10 opdagede jeg så, at letbanen havde lagt et opslag på Facebook om, at de nu var ved at lave testkørsel. Så op på cyklen i silende regn og afsted med city, hvor vi nåede at se de 2 test letbanetog køre en del af city strækningen.
testkørsel-odense-letbane
Testkørslen med de 2 letbanetog gennem Odense foregik med 5 km i timen og masser af stop, hvor leverandøren målte afstand til perron, om 2 tog kunne passere hinanden i sving m.v.

Hej september – du byder på

 • Fernisering med Dante Galic hos Galleri Nijenkamp. Mads og jeg er de seneste år blevet mere interesseret i kunst og kultur. Og hos Nijenkamp har de nogle ret fede og anderledes ting og kunst så vi kigger altid forbi, når der er fernisering.
 • en omgang kranio sakral terapi hos min skønne behandler Shila
 • flere hold vennebesøg samt walk and talks med gamle kolleger
 • 11 september og dermed min tradition om at sætte lys i vinduerne for at mindes den frygtelige tragedie. Så der er levende lys i vinduerne på havnekajen både 11. september og på befrielsesaftenen 4. maj. Og jeg er endda så trofast at jeg har haft stearinlys med til både Berlin og Mallorca d. 4. maj 😉
 • Royal run hvor vi skulle have været med for første gang i 2020, men løbet blev udskudt you know why 😉 Så vi er i gang med at træne op til den fyrstelige distance ‘one mile’. Da vi tilmeldte os valgte vi bevidst den korte distance, så der ikke var pres på at skulle løbe 5 eller 10 km. Det er vi ret glade for lige pt hvor løbeformen ikke er noget at skrive om. Odense får i øvrigt besøg af kronprinsen, der løber med på ‘one mile’, så lidt royal røgelse er der da!
royal run løbesko drikkedunk
Vi er for første gang i år med i Royal Run og glæder os til den oplevelse
 • foredraget ‘Det er COOL at være HOT’ med min skønne blogger kollega ByGuldager, der sætter fokus på overgangsalderen, hedeture og ømme led på en ærlig, kærlig og humoristisk måde. Det er d. 8. september i Matas i RosengårdCentret og er i samarbejde med læge Søs Wollesen

Hvad byder din september på?

Hvordan ser din september ud? Har du nogle spændende planer på programmet?

Herunder kan du i øvrigt se min og det øvrige publikums absolutte favorit blandt alle de smukke blomster dekorationer, der var på Odense Blomster festival. Men en udgave af ‘Den grimme ælling’ er altid et meget stort hit i gamle HC Andersens fødeby.

Odense Blomsterfestival
Odense Blomsterfestivals absolutte publikumsfavorit var den her fine dekoration med ‘Den grimme ælling’

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.