fbpx

Black Friday hos Posterstore

Reklame/samarbejde med Posterstore indlægget indeholder en rabatkode

Er du klar til at shoppe Black Friday løs? Black Friday er blevet en meget stor shopping dag med rigtig gode rabatter til os forbrugere og på sin vis skyder dagen julegaveræset i gang.

Black Friday har eksisteret i USA siden 1960’erne, men det er først de seneste år at vi har taget den amerikanske tradition til os her i Danmark. Black Friday ligger efter den 4. torsdag i november og er i år fredag d. 26. november.

Black Friday hos Posterstore
Black Friday hos Posterstore

Er du vild med indretning, flotte designs og kvalitetsplakater?

Og har du lyst til at skifte lidt ud på en eller flere af dine vægge eller supplere op, så er det nu du skal slå til. Jeg har nemlig mulighed for at tilbyde dig 55%, når du shopper dine nye plakater hos Posterstore.

Rabatten på de 55% rabat gælder, når du shopper plakater hos (reklamelink) Posterstore.dk i perioden fra d. 22. november til og med d. 26. november 2021.

Så du har hele 5 dage til at shoppe amok, når du bruger min rabatkode ‘theharbourgirl55’ (reklamelink).

OBS: Rabatten gælder dog ikke deres Selection og rammer.

Hos Posterstore finder du et hav af flotte (reklamelink) plakater uanset om du skal indrette dit køkken, stue, arbejdsværelse eller børneværelse. Der er plakater med naturmotiver, citater, sort/hvide, vintage, fashion, kærlighed, mindfulness, køkken og arkitektur. Kort sagt plakater for enhver smag og ethvert rum!

Du kan selvfølgelig også vælge at mixe flere forskellige typer af plakater i det rum, som du planlægger at shine op. Er du i tvivl om hvordan du kan mixe forskellige plakater, så har Posterstore gjort det let for dig med deres forslag til (reklamelink) billedvægge.

Jeg har selv flere plakater fra Posterstore og har bl.a. lavet en billedvæg i vores soveværelse. Du er velkommen til at læse med i 2 af mine tidligere indlæg og se hvilke plakater jeg selv har valgt:

Sparkling eyes og Plakater med naturmotiver

Black Friday hos Posterstore og jeg har kig på….

Jeg overvejer selv nogle forskellige plakater til at supplere lidt op med. Bl.a. de her 2 plakater til henholdsvis vores køkken og vores soveværelse. Hvilke rammer jeg skal vælge er jeg dog lidt i tvivl om, da Posterstore, som du kan se, har mange flotte (reklamelink) rammer i både træ og metal.

Specielt køkkenplakaten med ’You cook I will drink wine’ er ret passende her i havnehood’et, hvor Mads er chefkokken og jeg er mægtig god til at rose med et glas vin i hånden. He, he…

citatplakat
You cook, I will drink wine
sti til stranden
Sti til stranden

Og husk nu endelig at bruge min rabatkode ‘theharbourgirl55‘, der giver dig 55% rabat på plakater (dog ikke Selection og rammer).

Rabatkoden gælder fra d. 22. november til og med d. 26. november.

God Black Friday uge og happy shopping!

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.