Hyggelig weekend

I skrivende stund lakker en hyggelig weekend så småt mod enden. Jeg er ikke typen, der lider voldsomt meget af mandagsmelankoli. Jeg har det lidt så’en, at det er fint nok at skulle på arbejde. Og når først mandagen er overstået, så er det jo lige straks weekend igen, he he!

Fredag aften var Mads og jeg oppe at spise hos vores rigtig rigtig gode venner P og B her i Odense. Det var alt for længe siden vi havde set dem, så skønt at få catchet lidt op på hvad der er sket siden sidst.

Vi spiser altid godt, når vi er på Stenbroen. P er nemlig en supergod kok, så vi blev trakteret med braiserede oksehaler, som du kan se herunder. Til dessert havde B bagt hjemmelavede pandekager, der blev serveret med is. Dem glemte jeg så lige at tage billeder af ;-(

Jeg har i øvrigt også foreslået superkokken at lave en madblog, men nu må vi se om han kommer ind i (mad)kampen, he he!

Braiserede oksehaler, grov kartoffelmos og hjemmelavet agurkerelish a la P
Braiserede oksehaler, grov kartoffelmos og hjemmelavet agurkerelish a la P

Lørdagens gode havneliv

Lørdag formiddag var vi en tur forbi UCL i Seebladsgade, da de holdt åbent hus. Ham den søde skal jobmæssigt skifte spor, så vi var lige forbi for at få lidt inspiration.

Således behørigt guidet af uddannelseschefen, som også er en af vores rigtig gode venner gik vi op til byen (læs: city). Jeg havde lige et par ting jeg skulle have shoppet og vi var også en tur forbi Brandts og hilse på en anden af vores rigtig gode venner, der arbejder der.

Mads og jeg havde aftalt at spise frokost på The Burger Shack. Og jeg må indrømme de laver nogle ret go’e burgere og pommes frites. Hvilket så også bare gør, at vi kan ærgre os endnu mere over, at The Burger Shack ikke åbnede ved havnepladsen, som først planlagt.

Jeg er vild med den 'tatoverede* burger
Jeg er vild med den ‘tatoverede* burger

Ikke at jeg ikke forstår, at de foretrækker deres nuværende beliggenhed i Vintapperstræde. Meen det havde sgu været så fint at have The Burger Shack i baghaven 😉

Retur til havnekajen på gå-ben og vi rundede efterhånden også de 10.000 skridt. Så havde samvittigheden det også lidt bedre efter indtag af burger og pommes.

Solskinssøndag

Det her fine billede hænger ved indgangen til cafeteriet i Føtex Vesterbro
Det her fine billede hænger ved indgangen til cafeteriet i Føtex Vesterbro

I dag søndag har vi været ude at handle i yndlingsbutikken Føtex og her følte jeg mig helt hjemme (som du også kan se i min insta story).

Ellers har dagen budt på yoga, en lang gå-tur i det go’e vejr, blognørderier og så selvfølgelig masser af superligafodbold. Mads hoppede på sin gule Rynke cykel og snuppede 30 km.

Og ellers er jeg lidt i gang med at forårsklargøre vores terrasse. Det er en yderst overkommelig opgave. Men heldigvis er de glæder vores terrasse gi’r os voldsomt omvendt proportionalt med dens størrelse.

Håber du have en dejlig weekend og nød det gode vejr?

Vi har de smukkeste og ofte meget farverige solnedgange på havnen
Vi har de smukkeste og ofte meget farverige solnedgange på havnen

Jeg er glad for, at du læser med på min blog. Du er naturligvis meget velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige profiler på hhv Bloglovin, Instagram, Facebook og Pinterest

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

Og få 17 ideer til en kæreste date. Du får også tips til hvordan jeg håndterer tankemylder og stress og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi med fokus på yoga, løb, sund mad og masser af positive oplevelser, når du tilmelder dig The Harbour Girl Inside Look.

Ved at tilmelde dig The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig The Harbour Girl Inside Look igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.