fbpx

Basket, Bierfest og hvid portvin

Vores weekend blev et samsurium af basket, bierfest og hvid portvin samt en hel masse afslapning. Basket turneringen NBA3x ramte havnepladsen i Odense lørdag og søndag d. 10. og 11. juni. Ikke at vi er de store basket fans, men vi var da lige forbi et par gange. Og havde fornøjelse af en meget entusiastisk stævnespeaker begge dage, når vi sad på terrassen. 😉 Nå, men fedt at masser af mennesker lægger vejen forbi havnen og får en god oplevelse. Og kan ikke huske hvornår jeg sidst har set så mange høje mennesker i mit hood.

Fredag havde Mads og jeg planer om at tage op til German Bierfestival i Kongens have. Jeg var pænt bombet efter en hård uge på jobbet, så der blev samlet kræfter på terrassen fredag eftermiddag. Og så satte regnvejret ind i rå mængder, så vi udskød Bierfesten til lørdag. Og sad i stedet på terrassen og nød lidt kølig hvidvin, mens regnen silede ned.

Basket, Bierfest og hvid portvin

Vi sov længe lørdag og efter morgenmaden cyklede vi en tur op i city for at shoppe lidt. Kan ikke huske hvornår vi sidst har dasket rundt oppe i byen, så selvom jeg var lidt træt, var det ret hyggeligt. På vej hjem igen tog vi forbi Bierfesten i Kongens have. German Village Festival startede i Kongens have torsdag aften og sluttede lørdag aften.

Da vi var forbi ved 13 tiden lørdag var der faktisk ok med folk allerede. Og så sjovt at se voksne mennesker i “lederhosen” af imiteret koskind. Det er nok mere sjældent end kønt. Men charmerende at nogle personer går “all in” 😉 Vi snuppede os en halv liters øl hver og Mads fik sig bratwurst og jeg fik Pretzl saltkringle, men tyroler musaken drønede ud ad højttalerne. Super hyggeligt. Og så et par timer på sofaen lørdag eftermiddag, da jeg stadig var ret bombet af ugen der gik.

Portonic drink: 1 del hvid portvin, 2 dele tonic, isterninger, smag til med limesagt og pynt med mynte/citronmelisse
Portonic drink: 1 del hvid portvin, 2 dele tonic, isterninger, smag til med limesagt og pynt med mynte/citronmelisse

Lørdag aften var vi inviteret på drinks hos gode venner og havde nogle hyggelige timer sammen med dem. Vi blev her introduceret for en for os ny drink. Umiddelbart lignede det yndlingsdrinken Gin&Tonic, men efter lidt gætterier fik vi at vide at drinken var mixet af hvid portvin og tonic.

Portonic er en lækker frisk sommerdrink og lad mig sige det på denne her måde: vi skal på handlen 😉 Opskriften kan du se under billedet.

Masser af liv på havnen

Søndag formiddag tog vi lige vores sædvanlige 5 km tur rundt i Åløkke kvarteret og fik hugget pænt af på dagens 10.000 skridt. Turen gik også forbi søndags loppemarked på havnen, der i dagens anledning var foran Promenadebyen,. De høje basketdrenge og piger havde nemlig indtaget havnepladsen. Jeg bliver aldrig den store loppemarkeds entusiast. I den henseende er jeg nok desværre mere tilhænger af en tur på “Forbrændingen”, men igen respekt for at andre heldigvis ser anderledes på det.

Hvis du vil læse mere om min sidste uge i maj, kan du gøre det her.

Slutter lige dagens indlæg af med billeder fra NBA basket turneringen, loppemarkedet og lørdagens solnedgang, hvor solen kan anes bag den flotte skyformation:

God uge til jer alle!

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

1 Comment

  1. 13/06/2017 / 12:14

    Lyder bare som en helt perfekt weekend.. <3

    Knus <3