fbpx

April i bakspejlet

April har været naturligvis været ret Corona ramt. Men når jeg så’en kigger tilbage og ser april i bakspejlet, så har der faktisk været mange og gode oplevelser i løbet af måneden. Dem, de gode oplevelser altså, er jo i virkeligheden også noget vi i høj grad selv er med til at skabe. Her kommer April i bakspejlet. Jeg kan nemlig selv godt li’ at læse den slags indlæg, så det kommer altså til at gå ud over dig kære læser 🙂 Do enjoy!

Vi har støttet flere lokale restaturanter med take away. Vi har koncentreret om de steder vi gerne vil have også er der på den anden side. Så vi købt har købt hos bl.a. den vietnamesiske Me Mothers Streetfood, et par lokale Skibhus grillbarer og pizzariaer og som du kan se her fra vores genbo restaurant Nordatlanten.

Mørbradbøf med stegte kartofler, tomater og flødesauce som take away fra restaurant Nordatlanten
Mørbradbøf med stegte kartofler, tomater og flødesauce som take away fra restaurant Nordatlanten

Med the Corona thing er der blevet opfundet et nyt begreb, der hedder afstands-kaffe. For nogen af os også afstandsøl, he he. Det benyttede vi os af i Havnehaven. Så der var dømt afstandsøl med søde naboer i haven Skærtorsdag. Med pænt fremmøde og behørig afstand naturligvis. OBS: billedet er fra vores julekomsammen, hvor det var ok at stå lidt tæt!

Lidt om fællesskaber og i Havnehaven har vi et godt fællesskab
Lidt om fællesskaber og i Havnehaven har vi et godt fællesskab

Jeg har set et utal af webinarer med bl.a. Tanya Dick og Christina Klitgaard samt Lise Sommerlund fra Bloggers By Heart. Og er blevet så meget klogere på Facebook, Instagram og nyhedsbreve. Nu skal den viden så bare omsættes til noget på mine forskellige SOME profiler.

En hel del webinarer er det blevet til
En hel del webinarer er det blevet til

Vi forbliver i den online verden hvor opfindsomheden også har været stor hos diverse udbydere af f.eks. yoga og forskellige former for træning. Min skønne klangmassør, Marianne Risager, har bl.a. udbudt både mindful yoga og klangmeditationer. Og som du kan se af billedet var det sidste ret afslappende.

April i bakspejlet bød på flere online klangmeditationer og total afslapning som det ses
April i bakspejlet bød på flere online klangmeditationer og total afslapning som det ses

Solnedgange, hjemmeklip og hjemmebryg

Vi drak virtuelle fredags Corona øl med nogle af vennerne, så vi kunne blive opdateret på stort og småt i hinandens liv. Det var faktisk ret hyggeligt og altid lidt mere nærværende, når der er billede på. Faktisk gentog vi succes’en med min bror og søster og deres familier. Vi 6 voksne fik snakket på kryds og tværs, mens nevøer og niecer defilerende ind og ud af snakken, som de nu gad.

Der blev drukket fredagsøl virtuelt og ønsket tillykke med en fødselsdag om lørdagen
Der blev drukket fredagsøl virtuelt og ønsket tillykke med en fødselsdag om lørdagen

Der er fuld knald på løbetræningen – eller nok ikke så meget sammenlignet med mange andre. Men der er fremgang på både tid og distancer og damen her er stolt

Fuld knald på løbetræningen
Fuld knald på løbetræningen

der var også en ret flot påskehilsen fra verdensfirmaet, som jeg ynder at kalde min arbejdsgiver. Primo april ringede det på døren og denne her skønne kasse blev afleveret hos mig. Tak til Jysk Fynske Medier for en fin gestus til alle os medarbejdere.

Flot påskehilsen fra mit firma
Flot påskehilsen fra mit firma

Odense havn er ret fotogen (i hvert fald når jeg selv skal sige det) og der ofte mulighed for at få nogle ret fine billeder enten om morgenen med solopgang eller om aftenen med solnedgangene. Her er 2 som ramte min kameralinse

April startede smukt med denne skønne morgenstund
April startede smukt med denne skønne morgenstund
En af de smukke solnedgange
En af de smukke solnedgange

frisørene blev lukket ned fra og med 18 marts (gæt hvem der havde en tid d. 18/3 – jeps mig!) så april var ikke mange dage gammel før jeg overtalte Mads til at klippe mig. Og det er faktisk blevet ret pænt. Uden at tage noget fra Mads, så er det måske også lidt lettere, når jeg har lidt krøller. Men han joker da med at jeg kan spare frisørpengene fremover!

Goddag hvad skulle det være - et stk hjemmeklipning tak
Goddag hvad skulle det være – et stk hjemmeklipning tak

jeg fik også gang i produktionen af hjemmelavede ingefærshots. Det er både nemt og lækkert. Du kan se min opskrift på ingefærshot med æble her.

Hjemmelavede ingefærshots
Hjemmelavede ingefærshots

Jeg håber du har nydt din april og at din måned også har budt på skønne oplevelser til dig trods the Corona thing?

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Share:

6 Comments

 1. 05/05/2020 / 20:41

  Trods corona lyder det som en dejlig måned med mange positive ting. Tager virkelig hatten af for det løb. Noget indeni mig vil virkelig gerne men det er som om der aldrig sker noget.. haha

  Selvom det er en underlig tid har ugerne hjemme bragt noget helt særligt til min datter og jeg som ikke var opstået ellers. Derudover har vejret jo været fantastisk så vi kigger tilbage på mange skønne stunder med madpakken ude i naturen.

  Lad os håbe Maj byder på mere samvær med dem vi har kær, flere kaffedates, forårsvejr og lækker mad.

  Kh.
  Helle

  • Louise
   Forfatter
   06/05/2020 / 08:42

   Hej Helle

   Tak for din kommentar og dejligt at høre at du og din datter har nydt jeres ekstra tid sammen????

   Her krydser jeg også fingre for en maj med godt vejr og lidt flere muligheder for at putte på oplevelseskontoen end de sidste 2 måneder. Og tænk at mange af de mange (banale) ting, som vi tog for givet for 3 måneder siden, er det vi drømmer om at ‘få lov til’ at gøre igen????

   God onsdag til dig & familien????????‍♀️

   Kh
   Louise

 2. 05/05/2020 / 17:59

  Det lyder da som en dejlig måned, og hvor skønt, du er blevet klogere på Facebook, Instagram og nyhedsbreve. Det skulle jeg vist også tage at bruge noget tid på. Ja, man keder sig ikke just trods tiderne. Jeg gør i hvert fald ikke. Tak for indblikket i din måned:. Spændende hvad vi kan se tilbage på i maj, når vi når dertil. Tænk hvis vi må være lidt tættere, når vi drikke kaffe…;–).Knus H

  • Louise
   Forfatter
   05/05/2020 / 19:28

   Hejsa
   Tak for din kommentar og ja det er rart at der er lidt tid og overskud til at blive klogere????????‍????
   Tror nu også vores maj planer bliver ret præget af coronaen selvom der nok bliver lukket lidt mere op for forskellige ting. Og for bare 3 måneder siden havde jeg da aldrig troet at vi skulle gå og drømme om noget så relativt simpelt som en almindelig kaffe-date☕️☀️
   God aften Hanne????

   Knus
   Louise

 3. 01/05/2020 / 18:37

  Flotte fotos og flot hår, ham Mads kan vist noget????.
  Hvor supergodt, at I og alle andre finder ud af at ses, med afstand og virtuelt. Mennesket er jo et socialt flokdyr, derfor utænkeligt ikke at hitte på se-løsninger, i denne mærkelige tid.
  Her i domicilet frekventerer vi også flittigt områdets TakeAway- tiltag, det er skønt, når kokkerier ikke er øverst på min to do liste.

  Kh fra Janet

  • Louise
   Forfatter
   01/05/2020 / 19:24

   Taaak; jeg giver roserne videre til Mads????????‍♀️

   Det er faktisk ikke helt tosset med de der online sessions. Nu bor vennerne i Odense, men min bror bor i Nordjylland og min søster i Farum, så tror da at vi også får nogle online søskende sessions efter coronaen????????‍????

   Skønt at I støtter lokalt med take away og ja rart ‘udlicitere’ køkkentjansen???????? så kan du jo i stedet bruge tiden på bl.a. at hjælpe bloggerkolleger med e-bogstitler????????????

   God weekend til dig & gemalen????

   Kh
   Louise