fbpx

A trip down Memory Lane with sir Rod

Siden midt december har Mads og jeg talt ned til torsdag d. 23. februar. Dagen var nemlig lig med Rod Stewart live in concert i Royal Arena. 

Jeg er gammel Rod Stewart fan siden de gode gamle “I’m sailing” og “Maggie May” dage i 1971. Og har for en del år siden været til hele 2 koncerter med Rod Stewart i København. Og fuck det var godt. Var vild med hans sange den gang; det er jeg sådan set stadigvæk og elskede hans meget energiske scene optræden og farvestrålende tøj. Og jeg investerede vist min første formue i kassettebånd med roden! 

Så da chancen bød sig for at kunne komme afsted igen, var der ikke langt fra tanke til handling. A trip down Memory Lane with sir Rod 😉 Og heldigvis var Mads med på ideen, også selvom billetterne er lidt dyre, for nu at sige det på godt jysk, men for sevand da 😉

Sir Roderick David Stewart er i byen og så skal vi da selvfølgelig til koncert. Klart. Totally back to the seventies and eighties! Rod Stewart er 72 år i skrivende stund, så chancen for at han spiller i DK igen, er nok ikke så stor.

A trip down Memory Lane with sir Rod!

Og var det godt? Svaret er JA 😉 Som i rigtig meget JA.

Touren “2017 hits” var en kavalkade af Stewart hits og der var dømt syng med stort fra start til slut. For selvom jeg ikke hører Rod Stewart dagligt, var det sgu meget sjovt hvordan jeg bare sang med og teksterne dukkede på mærkværdigvis op i baghovedet. Der var “Maggie May”, “Da ya think I’m sexy”, “Baby Jane”, “Hot legs”, “Young Turks” og “The first cut is the deepest” for alle pengene. Udover flot lyssætning på scenen var der også storskærme, hvor dels Stewart og band tonede frem og billeder og tekster, der passede til sangene.

“Rhythm of my heart” blev dedikeret til de tusindvis af soldater, der har betalt den ultimative pris. “You’re in my heart” var den totale kærlighedserklæring til yndlings fodboldklubben Celtic. Den blev lige toppet med at sparke fodbolde ud til publikum. Og han kan sgu sparke til en bold endnu ham den gamle 😉

Der var også lige en tak til Rods far med sangen “Can’t stop me now” for at overtale ham til at blive ved med at tro på sig selv og kæmpe for det han troede på. Tak for det Robert Stewart! Vi fik da også lige et par billeder fra dagen, hvor Rod Stewart blev adlet og fik retten til at kalde sig “sir”. Man må sgu da godt have lov at være lidt krukket, når man har flot en karriere bag sig som rocksanger og sangskriver. Og i øvrigt er en af de mest sælgende kunstnere i hele verdenen med over 100 millioner solgte albums.

En stor oplevelse og fællessang

Koncerten var i det hele taget en meget stor oplevelse med en veloplagt sir Rod, et begejstret publikum, masser af hits og en Royal Arena, hvor der gik total fællessang i den med “I don’t wanna talk about it” og “I’m sailing”.  Afslutningsvis væltede der hundredevis af balloner ned over publikum og det gav en meget farverig afslutning på en fantastisk oplevelse.

Sidst Mads og jeg var til koncert var i november med en anden af de gode ‘gamle’ danske kunstnere, nemlig Anders Blichfeldt. Det an du læse mere om her.

Herunder kan du se billeder fra Rod Stewart koncerten – de er taget med mit mobilkamera, da det var det eneste vi måtte have med ind til koncerten.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.