fbpx

9 sjove facts om mig #6

Det er blevet tid til en runde 9 sjove facts om mig # 6 omgang. Personligt elsker jeg at læse den slags indlæg hos andre. Så derfor satser jeg på at alle mine læsere også synes, at det er mægtig sjovt med den slags random og lettere tilfældige facts om undertegnede.

  • Når Mads og jeg har besøg af Gitte & Torben, så er det ikke 2 personer vi snakker om. Det handler i stedet om at det er Gin & Tonic nite.
Gin&Tonic er favoritdrikken på Havnekajen
Gin&Tonic er favoritdrikken på Havnekajen
  • Jeg har et hav af farvede gæslingegrene, påfuglefjer, bomuldsgrene og en masse andre sjove tørrede blomster. Nogle er ægte og andre i plastik, men begge dele er meget handy, når jeg skal have piftet et billede til Instagram eller bloggen lidt op.
  • Banan er nok min yndlingsfrugt. Dels fordi den smager godt og dels fordi den er nem at have med gr. dens egen ‘indpakning’ i skræl. Men (over)modne bananer er til gengæld ikke mig. De er simpelthen for søde. Så de bliver ofte til banan pandekager. Du kan i øvrigt se min opskrift på banan pandekager her.
  • Min yndlings tv-serie er Frasier – om psykiateren Frasier Crane. Han bor i San Francisco sammen med sin far, der er gammel politimand og sin bror, der også er psykiater. Og selvfølgelig er den gamle far, der er fuld af sund fornuft, mens hans 2 veluddannede psykiater sønner gang på gang dummer sig og gør tingene mere meget mere besværlige end godt er.

Første store koncert og dobbeltdyner

Vi hørte Rod Stewart i Royal Arena i februar 2017
Vi hørte Rod Stewart i Royal Arena i februar 2017
  • Mine 2 første rigtig store koncerter var henholdsvis med Cliff Richard og Rod Stewart. Cliff Richard var i Aalborg hallen i 1982 og jeg var så heldig at få hans autograf bagefter. Det var stort. Og så koncerten med Rod Stewart i Idrætsparken i 1983. Do you think I’m sexy? Oh yes sir Rod – og du var sgu still going strong, da vi så dig i Royal Arena i februar 2017, om end du løb lidt mindre rundt på scenen!
  • Dobbeltdyner er noget fanden har skabt. Jeg er vild med Mads, men jeg nægter at dele dyne med ham. Og han har det heldigvis på samme måde. Så det bliver et stort nej tak til dobbeltdyner herfra!
  • Jeg startede faktisk med at bo på et værelse i Langeskov, da jeg i sin tid flyttede til Odense for at læse. Det var med fælles bad og køkken, så efter knap 2 måneder var det skønt at flytte ind på Slotsgadekollegiet midt i Odense C. Men det gode var så, at alt det der med hjemve og skulle øve sig i flytte hjemmefra var overstået, da jeg landede i Odense.
  • I en alder af 55 år går jeg ikke af vejen for at hoppe i vandpytter – hvis altså jeg er i røjsere 😉
  • Jeg er et af de få mennesker i DK, der ikke er startet med at bage under corona nedlukningen. Det siger mig simpelthen ikke noget. Jeg er heller ikke den store kagespiser, men er sjovt nok vild med min svigerfars hjembagte boller. Så nu får jeg tit en pose bagte boller i stedet for en blomst, når Mads’ forældre besøger os.

Så er det din tur

Det var 9 sjove og skøre facts om mig. Er du blevet nysgerrig på at læse andre facts om mig, så kan du læse med her. Du er også meget velkommen til at give dit besyv med i kommentarfeltet herunder med nogle sjove facts om dig selv.

Har du travlt på jobbet? Sover du dårligt?

lotusstilling-vejrtrækningEller bliver din to do liste længere og længere?

Så er du ikke alene. Ca 430.000 danskere oplever symptomer på alvorlig stress hver dag. 

MEN ved at gøre noget godt for dig selv i ja bare 5-10 minutter hver dag, kan du sænke dit stress niveau.

Hvordan gør du det?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 mindfulde øvelser, der hjælper dig med at sænke dit stress niveau, selvom du har travlt.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Skriv et svar

You have to agree to the comment policy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.