fbpx

9 sjove facts om mig #4

Læser du min blog jævnligt har du formentlig en god fornemmelse af hvem jeg er. Og så alligevel er det jo udvalgt stof fra undertegnede, der bliver lagt op på bloggen. Og det vil også sige, at der er sider af mig, du ikke nødvendigvis kender til. Med mindre du f.eks. kender mig privat. Men her kommer 9 sjove facts om mig, som du måske ikke har luret. God fornøjelse!

Jeg er ældre end både Bilka og Lillebæltsbroen; det gik op for mig i september, da jeg så en fødselsdagsreklame for Bilka’s 50 års fødselsdag. Og her fornylig da Lillebæltsbroen blev ‘fejret’ med besøg af kronprinsessen. Jeg er 54 år 😉 Godt så!

Jeg er vild med tøjmærket Liberté og deres Alma serie og deres leo look. Deres items er virkelige bløde og lækre at have på. Det føles som om jeg går i nattøj hele dagen. Og så er en meget stor del af deres fotos optaget på Odense havn, hvilket så heller ikke gør kærligheden mindre 😉

Mit blå leo Liberte Alma sæt
Mit blå leo Liberte Alma sæt

Jeg køber aldrig en vaskemaskine uden mit yndlingsprogram: kort vask (20-30 minutter). Genial opfindelse, der desværre nok også gør, at jeg starter maskinen lidt oftere i stedet for at samle til bunke.

Jeg er vild med Violet Crawley’s oneliner ‘I don’t argue, I explain’. Lige præcis, så hør dog efter 😉 Når jeg nu ved jeg har ret. Punktum!

Jeg er så tilpas analog, at jeg insisterer på at ringe til mine nærmeste venner for at ønske tillykke med fødselsdagen. Jo, jo jeg er vild nok med sociale medier i mange sammenhænge. Men det kan sgu også blive for pauvert.

Flere sjove facts

I min verden burde ting som pommes frites og chips være sunde og indgå i den daglige kostpyramide! De er jo lavet af kartofler, ikk’ da 😉

Hamburg er vores favorit by til forlængede weekender. Køreturen tager 3 timer, vi tanker op (mit alkoholisches trinke) i Scandinavian Park og støtter gerne det tyske handelsliv, mens der råhygges på lokale cafeer og restauranter. Og vi bor altid tæt på Binnenalster og Jungfernstieg. Der er ingen grund til at opfinde den dybe tallerken. Konceptet virker! Vi holdt faktisk nytårsaften i Hamburg 2019/2020. Men tænker der godt kan gå lidt tid inden vi kommer derned igen.

Nytårsaften i Hamburg
Nytårsaften i Hamburg

Jeg bryder mig ikke om slanger eller rettere jeg er bange for dem (altså på nær mit ikke turnerende yndlingsband Big Fat Snake). Selvom de der slange dyr er bag tykt glas i Zoo, går jeg gerne over på den modsatte side. Bare for lige at være sikker. Man ved jo aldrig om glasset holder! Til gengæld fornægter mit tidligere liv som ‘knægt på den nordjyske farm’ sig ikke: edderkopper og mus you just bring them on!

Starspangled Banner

Meget a pro pro morgendagens præsidentvalg over there, så kan jeg rent første vers i ‘Starspangled Banner’ (den amerikanske nationalmelodi) udenad. Det lærte jeg mig selv for en del år siden. Købte faktisk også en cd med en masse forskellige nationalmelodier, så jeg kunne lære at trække sangteksten de rigtige steder, he he.

Teksten er gammeldags og ikke speciel regelret, men det lykkedes mig at lære den. Jeg synes bare selve melodien og teksten er utrolig smuk og det er lige før jeg står med tårer i øjnene, når jeg hører/synger den.

O say can you see by the dawn’s early light

What so proudly we hailed at the twilight’s last gleaming

Whose broad stripes and bright stars through the perilous fight

O’er the ramparts we watched, were so gallantly streaming?

And the rocket’s red glare, the bombs bursting in air

Gave proof through the night that our flag was still there

O say does that star-spangled banner yet wave

O’er the land of the free and the home of the brave

Du kan her høre ‘Starspangled Banner‘ i Lady Gaga’s version.

Hvis du vil læse 9 andre sjove facts om mig, så kig med i et af mine tidligere indlæg ‘sjove facts om mig‘.

Så er det din tur! Del meget gerne nogle sjove facts om dig selv i kommentarfeltet herunder!

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

6 Comments

 1. 03/11/2020 / 10:58

  Orv, der fik du mig til at nærlytte til Starspangled Banner. Jeg tror aldrig at jeg sådan *rigtigt* har lyttet til den før, men du har ret i, at den faktisk er ret smuk.

  Det er iøvrigt en sej party-trick, du kan, når du lige kan hive diverse nationalsange op af hatten 😀

  • Louise
   Forfatter
   03/11/2020 / 14:53

   Taak???????? Og fedt at du lyttede til Starspangled banner???????? Har endnu ikke brugt det sim party trick men det lyder da som en fed ide✨

   Kh
   Louise

 2. Louise
  Forfatter
  03/11/2020 / 07:26

  Årh ja Hyacint ka’ nu også noget????????Men stakkels Richard, det tålmodige menneske????

 3. 02/11/2020 / 22:48

  Hamburg og pommesfrites er det bedste! ????

  • Louise
   Forfatter
   03/11/2020 / 07:29

   Og at spise pommes frites i Hamburg er ????????????????????????

 4. 02/11/2020 / 21:37

  Violet Rules???? Hyacint er nu også en af mine heltinder???? Og pomfritter, er da klart tilhørende i kostpyramiden som mega vigtig basisingrediens. De smukkeste nationalsange er den danske og den franske????