Vores nye giraf

Vores nye giraf

Vores nye giraf

Så kom er en ny giraf i vores samling af (kunst) dyr på Havnekajen. Vores nye giraf er i naturtræ og fra Kras Design og har fine pletter på maven. Det er en sidde model, der nu pynter på vores tv bord.

Frida Josefine

Frida Josefine

Vi har den skøre tradition, at vi giver vores (kunst) dyr navne her på havnen 🙂

Så vores nye giraf har jeg døbt “Frida Josefine”; dels fordi vi manglede en “Frida” i samlingen og dels fordi det der frække udtryk, den har i øjnene, ligner vores 5 årige spilopmager af en niece Josefines udtryk lige inden hun gi’r den gas. 

Det startede med “Marius”

For nogle år siden fik vi gang i vores samling af sjove, søde og skøre kunstdyr. På et besøg på en påske udstilling i det nordjyske så vi en blå giraf i gips lavet af Karin Jørgensen fra Galleri Flora. Vi faldt pladask for den blå giraf med guldskoene og kimen til vores kunstsamling var lagt.

Marius, Hedvig & Bodil fra Galleri Flora

Marius, Hedvig & Bodil fra Galleri Flora

Vi købte vores blå giraf lige omkring al polemikken med Københavns  Zoo, der aflivede en giraf. Den giraf hed som bekendt “Marius” og programmet “Selvsving” fik yndlingssangeren til at lægge stemme til en sang om giraffen “Marius”. Og så skulle vores giraf jo selvfølgelig også hedde “Marius” . Og deraf startede vores skøre ide med at give alle vores kunstdyr navne 😉

Siden er hesten “Hedvig” og elefanten “Bodil” – også fra Galleri Flora – kommet til. Og mange andre dyr (bl.a. en and, en hane og nogle stranddappere), men dem præsenterer jeg måske en anden dag her på bloggen 🙂

Mangler du inspiration til din næste kærestedate?

Så tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine 17 ideer til en kæreste date på en printbar pdf.

Hverdage er der flest af - og derfor må hverdagene meget gerne indeholde små kæreste dates og masser af hverdagsglimmer.

Mit mål er at inspirere dig, uanset om du er 35 eller 50, til et liv, hvor der er plads til både løbesko, gode oplevelser, G&T og masser af livsglæde.

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...