fbpx

Varm tirsdag, Hus Forbi og terrasseliv

Tirsdag og det go’e sommervejr er på vej tilbage. Turen langs havnekajen er ekstra skøn i solskin og stille vejr. For en sjælden gangs skyld havde jeg lidt musik i ørene på min morgentur. Og de morgenfriske baskede rundt i Odense havnebad.

Jeg startede dagen med en god gerning. I øjeblikket er jeg i vane med at gå gennem Banegårdscentret på vej på arbejde i verdensfirmaet (red: læs Fyens Stiftstidende).

Bladet Hus Forbi
Bladet Hus Forbi

Udenfor banegården stod en Hus Forbi sælger. Jeg køber ind i mellem deres blad og støtter ofte med lidt til kaffekassen. Og således også denne varme tirsdag morgen. Det er ikke fordi jeg skal have pudset glorien. Bladet indeholder rent faktisk nogle spændende artikler.

Og så har jeg stor respekt for de personer, der står og sælger bladet. De yder faktisk lidt for at tjene en skilling. Jeg støtter gerne gode formål; men det er yderst sjældent jeg reklamerer med det. For så går det go’e lidt af det, hvis det at andre skal se det, bliver en vigtig del af det at støtte. I hvert fald i min verden.

Udover mit Pippi motto, har jeg nemlig endnu et såkaldt motto. Jeg var vild med at læse om den amerikanske (præsident) familie for en del år siden. Og i en af bøgerne stod der, at klanens matriark Rose havde et yndlingscitat fra biblen. Et citat hendes søn John også brugte flittigt:

For to those whom much is given much is required
For to those whom much is given much is required

‘For to those whom much is given, much is required’

Eller på dansk ‘ Af de, der har meget, forventes/kræves meget’. Og nej det har ikke nødvendigvis noget med penge at gøre. Men det er noget med lige at have øje for og overskud til at gøre noget godt for andre. Specielt dem, der ikke har det så godt som formentlig dig og i hvert fald mig.

Varm tirsdag på kontoret og terrassen

Terrasseliv på sommerdage
Terrasseliv på sommerdage

Efter knap 6 varme timer på arbejde, gav jeg op på kontoret. Der bli’r nemlig temmelig væmmelig varmt på det kontor jeg sidder på. Men heldigvis kan jeg sagtens lave de fleste af mine opgaver hjemmefra. Så jeg pakkede den bærbare og satte kursen mod havnen ved 13 tiden. Og det fungerer fint med kontor på terrassen under parasollen en varm tirsdag.

Mads og jeg kommer også til at leve vores liv på terrassen den næste uges tid, hvis vejrudsigten holder. Heldigvis har vi sol på lejligheden fra først på dagen. Det betyder også, at sidst på dagen har vi ikke så meget sol på. Og jeg skal hilse og sige, at der er mange gode terrassesnakke over en Gin & Tonic her på havnekajen.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.