fbpx

Blue all over

For et par uger siden fik jeg noget god feedback på min blog fra nogle af mine blogger kolleger hos bloggerfællesskabet Bloggers By Heart Premium. Og et af de mange gode råd var blåt. Forstået på den måde at der var et par stykker, der foreslog mig, at min blog header skulle være blå i stedet for lilla. Fordi jeg bor på Odense havn. Selvfølgelig. Så nu er bloggen blue all over. I hvert fald rent farvemæssigt!

Lilla har altid været en af yndlingsfarverne fra siden jeg kan huske. Det har den blå farve faktisk også og sjovt nok har jeg væsentlig flere blå ting end lilla. Men da jeg i januar havde Kristina fra KS Online Marketing til at lave et bud på et en blog header logo ting, så virkede det logisk for mig, at det skulle være i lilla nuancer. Og jeg har været yderst tilfreds med det lilla blog header, som du kan se her.

Altså indtil at der var et par stykker i Bloggers By Heart feedback runden, der foreslog mig at blog header farven skulle være blå. Netop fordi jeg bor på havnen i Odense. Sjovt nok har den tanke aldrig strejfet mig. Men det gav mega god mening, da jeg fik feedbacken.

Blue all over
Blue all over

Der er ikke altid så langt fra tanke til handlen i mit lille havnehoved. Så jeg kontaktede straks Kristina for at høre om hun ville lave min blog header i blå også. Og efter en lille uges tid modtog jeg mine nye fine blå logo og header. Så nu er blog headeren blue all over.

God oplevelse med feedback

I øvrigt var det en super fed oplevelse at få noget feedback på bloggen fra andre. Og være med til at give feedback til andre. Det fungerer på den måde, at Louise fra Lullumut.com hver uge ligger en blog op, som vi andre skal give feedback på. Feedbacken skal holdes i en positiv og inspirerende tone. Og for at deltage skal vi være medlem af Bloggers By Heart Premium gruppen.

Det var selvfølgelig med lidt sommerfugle i maven, at jeg afventede min uge. Det er jo altid lidt spændende hvad andre synes. Men jeg synes i hvert fald, at jeg fik nogle gode input til ting jeg helt klart kunne forbedre. Jeg er i fuld gang med at implementere mange af rådene. Så stor tak til de BBH bloggere, der har taget sig tid til at give min blog feedback.

Udover den blå farve var et andet af de gode input i øvrigt også at opdatere mit profilbillede. Så nu er mit profilbillede både i lidt mere blå nuancer og idt mere close up, så du kan se mit ansigt tydeligere.

Her er jeg på vores terrasse juli 2019
Her er jeg på vores terrasse juli 2019

Tak til Kristina for hurtig ekspedition. Kristina blogger i øvrigt på Love2live.dk og her kan du læse både om hendes personlige udvikling, hendes rejser og ideer til gode oplevelser.

Feedbacken har også sat gang i nogle tanker hos mig om min tilgang til bloggen lige skal have et nøk op ad i den seriøse retning. Blandt andet at få defineret min persona eller målgruppe, så jeg skyder lidt mindre med spredehagl ift indlæg. Og om at nu skal det være med det der nyhedsbrev, der har ligget og rodet lidt i mit baghoved det meste af 2019.

Så ny header farve bliver nok ikke den sidste forandring du kommer til at se på min blog.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.