fbpx

Ugen der gik gak #1

Et hurtigt tilbageblik på de sidste 7 dages tid hvor jeg fik taget hul på december med en  masse skønne oplevelser. Her på matriklen tror vi nemlig meget på effekten af at hælde på positiv kontoen med gode oplevelser af divergerende art. Du kan i øvrigt se alle mine december planer her.

Søndag stod den på yoga og klang med Marianne; vi var 5 deltagere (4 kvinder og 1 modig mand) i Drop In Yogas’ skønne lokale på 4. sal hos Kulturmaskinen. Halvanden time med halv yoga og halv klangmeditation – og jeg faldt vist i søvn under klangmeditationen.

Men det må man godt, når har vredet sin  krop rundt i alle mulige, umulige og sjove stillinger. Fotografering under selve yoga’en og klangen er forståeligt no go, så derfor må du nøjes med et før billede, hvor der gøres klar.

Søndag var jeg til yoga og klang i Drop In Yogas lokaler i Kulturmaskinen
Søndag var jeg til yoga og klang i Drop In Yogas lokaler i Kulturmaskinen

Japansk lifting er kommet ind i i mit liv for at blive. Jeg prøvede det for første gang sidste tirsdag. Det er en slags ansigtsmassage og det bekommer mine spændte kæber vel 😉 Det var bare så afslappende en oplevelse samtidig med at ansigtshuden også bliver ‘tunet’. Så jeghar allerede bestilt en ny tid.

Og sjovt nok går jeg til yoga med Tina, der udbyder bl.a. japansk lifting. Nu var det første gang jeg var hos Tina, så derfor blev mobilen i lommen. Men jeg tænker da at skrive lidt mere om det og snuppe et billeder eller to, når jeg har været der et par gange.

Har du prøvet japansk lifting?

Ugen der gik gak med a trip down memory lane

Årets sidste hjemmekamp mandag på et ret køligt Trefor Park. Jeg har langt fra været fast gæst de sidste par år, men jeg kan faktisk godt li’ at komme på stadion og se en god gang ’bold.

Desværre endte det 0-0 mellem OB og AaB og det var som sagt hundekoldt. Så min investering i skitøj for nogle år siden kom mig til nytte som du kan se af billedet

Det var en kølig oplevelse at være på stadion
Det var en kølig oplevelse at være på stadion

Og mens vi er i fodboldverdenen – torsdag d. 6/12 var det 25 år siden OB slog Real Madrid på Santiago Bernabéu stadion med 2-0. Og for jer der ikke går op i fodbold: det er stort og nok et af de bedste resultater et dansk hold har præsteret. Og ja jeg var på Arkaden og var med til at hylde OB spillerne, da de kom retur til Odense ud på natten.

Heltene fra 1994 blev hyldet på stadion
Heltene fra 1994 blev hyldet på stadion

I flere år efter genså jeg faktisk kampen på video d. 6/12. Ja, ja jeg er sgu ikke altid hele almindelig 🙂 Og før mandagens superligakamp gik i gang var der lige præsentation af en stor del af heltene fra 1994 og med behørige klapsalver fra det fremmødte publikum.

Måneden har også budt på Minds of juleafslutning med 2 skønne qvinder fra Damernes Eventyrklub på fine Odense cafe Nouvelle onsdag d. 4/12.

Maiken og Nadia går ind for færre to do lister og flere ta’das – det kan jeg kun tilslutte mig. Og aftenen bød på masser af inspiration til at få mere sjov og positivitet ind i hverdagen.

Jeg kendte ikke så meget til de 2 damer inden jeg mødte dem på Nouvelle. Havde sneget mig til at høre lidt af en af deres podcasts. Men som sagt var de et absolut positivt bekendskab. Og jeg er vild med deres 3 Business rules of magic

Business rules of magic

1. Løft hinanden. Kvinder skal være i alliance og ikke i konkurrence

2. Autencitet og integritet – hvis nogen ikke føles godt, så drop det

3. Prioriter leg – det gi’r nemlig energi

Kender du Damernes Eventyrklub?

Et par seje kvinder Maiken og Nadia fra Damernes Eventyrklub
Et par seje kvinder Maiken og Nadia fra Damernes Eventyrklub

Vi havde en weekend stort set uden aftaler; yoga/klang søndag men ellers intet planlagt. Så det blev til et par solide gå-ture og derudover lavede vi ikke ret meget. Og ved du hvad? Jeg tror på, at den slags weekender er sunde. Selvom jeg godt kan li’ at få oplevelser, så sætter jeg altså også på en aftalefri weekend i ny og næ.

Hvordan er din december startet?

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. Louise
  Forfatter
  11/12/2019 / 18:44

  Hej Janet

  Tak for dine søde kommentarer? og ja der er nemlig masser af sund fornuft i The Business Rules of Magic. Lidt mere hverdagsmagi og eventyr kan de fleste af os vist bruge✨

  Og jeg misunder dig din læseklub? jeg ville gerne læse mere end jeg gør pt? men måske i juleferien?

  God aften??‍♀️

  Kh
  Louise

 2. 11/12/2019 / 15:30

  Vild med rules of magic og ta’das. Det giver SÅ meget mening, i den tid vi er her på jorden.
  Kan godt misunde dig din yoga, mit krudtirumpen- og hyperoveraktivtsystem har nemlig virkelig mega svært ved disciplinen.
  Fedt du er sådan en trofast fan, hvem har ikke brug for loyale støtter???