fbpx

Flot trægulv, løbesko og happy tuesday!

Da vi kom hjem fra vores ferie i fredags var vi naturligvis spændte på at se vores trægulv. Det er nemlig blevet afslebet og lakeret, mens vi var på ferie. Det er jo altid sin sag at udlevere en nøgle til en gulvsliber og så bare tage afsted.

Anyway, gulvsliberen var faktisk så sød lige at sende os et par billeder af det færdige gulv om onsdagen, da han var færdig. Men alligevel var det jo lidt spændende at se det in real life.

Men jeg kan kun sige, at Rene fra De 2 Gulvslibere* bestemt lever op til de fine anmeldelser, som han får på Facebook. Og som også er en af grundene til vi valgte ham. Vi kom hjem til et rigtig flot gulv. Farvenuancerne (efter tæpper m.v.) er blevet udlignet og det ser næsten ud som om vi har fået nyt gulv.

Vores "nye" trægulv
Vores “nye” trægulv
Før og efter
Før og efter

Og ja, den stod på støvsugning, rengøring og møbler sættes på plads igen det meste af weekenden! Og tænker vi nok får fornøjelsen af støvet et par uger endnu.

Gang i løbeskoene

Back on the track
Back on the track

Mandag fik jeg gang i løberiet igen. Jeg har bøvlet noget med mit højre knæ og læg de de sidste par måneder. Men nu er min fysioterapeut ved at have fået mig beamet op. Så da jeg var ved ham lige før ferien, proklamerede jeg frejdigt, at jeg planlagde at begynde at løbe igen snarest.

Og at jeg da naturligvis startede stille op “med 500 meters løb og 500 meters gang” og så fremdeles.  Den var Mads, fra ADG Fysioterapi, så ikke lige med på!

Godt så; det hedder nu 1 minuts gang og 1 minuts løb; 6 gange af hver ca 3 gange om ugen. Og jeg må så også være ærlig og indrømme, at jeg efter i går godt forstår, hvorfor det lige et par uger hedder “1 minut”. 

Tiderne er ikke prangende, men jeg skal hilse og sige, at den moralske sejr over at være “back on track” var stor efter de 12 minutter i går. 

Happy Tuesday

Min tirsdag startede med en lægeaftale. Jeg havde lidt god tid inden min aftale om aftagning af shellac neglelak, så jeg droppede lige forbi Føtex på Vesterbro. Da jeg skal til at stille mig i kø med mine 3 varer, spørger den søde dame (med pænt fyldt vogn) foran mig, om ikke jeg vil foran hende.

Jeg takkede ja. Og ganske som hun selv forudsagde, så var hun ikke færdig med at lægge sine varer op, da jeg betalte. Men bare skønt at møde den slags mennesker. Og gav en lille reminder om at vi skal kigge lidt ud over vores egen næsetip!

Turen gik videre til RosengårdCentret. Og jeg er nærmest ikke trådt ind i centret før end jeg “løber” ind i en gammel veninde. Vi fik lige snakket kort (hun skulle tilbage på arbejde) men blev enige om at skulle ses snart. Frk E er bare en skøn person, glad og positiv, så nu glæder jeg mig til en snarlig kaffe date med hende.

Alt i alt en god start på ugen – og sommerferien ja den varer heldigvis ugen ud! 

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

*og nej indlægget er på ingen måde sponsoreret. Jeg synes bare, at det er et superflot stykke arbejde vi har fået lavet.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.