fbpx

For varmt, lidt regn og ArtWeek

Vores weekend var både en varm en af slagsen. Og en lidt kulturel en af slagsen.

Som så mange andre lider Mads og jeg også i sommervarmen. Ved godt vi ikke må brokke os, men for helvede, 30+ grader det er altså for varmt til os. Støn.

Nå, men vi havde så heldigvis en weekend uden planer så det hjalp lidt. Men som altid ender vi som regel med at finde på nogle små sjove indslag alligevel.

smiley halmballe
smiley halmballe

 

 

 

 

 

Vi tog i RosengårdCentret lørdag sidst på formiddagen for at handle. Vi satsede på at der var mindre varmt end i City! Og da vi kom tilbage til bilen, nød vi vores aircon og blev enige om at køre en pæn lille omvej hjem. Bare så’en lige for at nyde den køligere luft i bilen. 

Og da vi nærmede os Åsum kom vi i tanke om, at vi da kunne køre ud mod Kerteminde og se de der berømte smiley ansigter på de store halmballer. Og vi var da ikke de eneste, der havde fået den ide lørdag eftermiddag, ha, ha!

Men nu er vi fuldgyldige medlemmer af “vi har set og rørt ved smiley halmballerne” klubben.

 

Regn og grill

Lørdag eftermiddag gik med at tælle ned til aftenens regnvejr, men Mads prøvede sin rotisseri af på en nakkekam på grillen. Resultatet blev super godt, så satser på at Mads er klar på lidt rotisseri grilning igen.
Mørke skyer over Odense havn
Mørke skyer over Odense havn
 
Regnen kom, så og sejrede lørdag aften ved 19 tiden. Efter en halv times styrtregn og bulder og brag, fik vi stille regn et par timer. Så skønt! Vi sad bare på terrassen og nød den kølige luft regnen kom med!
 
Regner det “lige ned” kan vi sagtens sidde ude på vores terrasse, da en del af terrassen er overdækket af ovenboens terrasse.

 

Besøgte ArtWeek

Søndag var vi lidt mere finkulturelle. ArtWeek i Dok5000 åbnede nemlig om lørdagen. Så efter frokost søndag gik vi over til Dok5000. Og det fortrød vi bestemt ikke. 

ArtWeek er 48 kunstnere, der  udstiller deres værker i den store Dok5000 hal. Og de fleste af kunstnerne arbejder også med nye værker i ArtWeek ugen. Tror vi brugte en god times tid derovre til at gå og kigge på kunst. Der er så mange fine og meget forskelligartede ting samt workshops, foredrag m.v.

Der var specielt 3 kunstnere, der fangede min interesse: Galleri Kaleovski, Kunstværkstedet Dujo og Mikael Olrik.

Og der er da også et par enkelte ting, som vi overvejer om skal med hjem til Englandsgade 🙂

 
Er du interesseret i kunst, så er udstillingen absolut et besøg værd.
 

Fakta:

ArtWeek, Dok5000, Havnegade 20, 5000 Odense C. Åbningstid til og med d. 4. august alle dage fra kl. 11-18. Entre: 50 kr.
 
 

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

 
Få 4 nemme trin til at få ro i kroppen, når du føler dig stresset
Oplever du uro i kroppen? At dine tanker buldrer derud ad? Og at det er svært at finde ro?
Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min favoritøvelse til hvordan du kan skabe ro i kroppen.

 

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.