fbpx

Julelys og julerier på Odense havn

Elsker december måned; ikke fordi jeg er den store julenisse, men det skyldes en helt anden ting. Julelys og julerier på Odense havn er den store grund til at jeg er vild med den såkaldte mørke tid.

I år er det faktisk 10 år siden Mads og jeg flyttede ind i vores lejlighed på havnen. Gennem årene er mængden af specielt julelys vokset og vokset. Nu har stort set alle lyskæder på deres altaner. Hvem der dog bare havde opfundet diverse lyskæde arrangementer til altaner 😉 Og julerierne spreder sig stille og roligt her på havnen som du kan se af billederne herunder.

Vores fine havnebad har sit eget fint pyntede juletræ, der hilser de friske (morgen) vinterbadere velkommen. 

Juletræet med sin pynt byder vinterbaderne velkommen
Juletræet med sin pynt byder vinterbaderne velkommen

Nordatlantisk Hus på Finlandskajen har sit eget juletræ og arrangerede den anden søndag i december kajaklucia. Du kan læse mere om kajaklucia arrangementet her.

Juletræ ved Nordatlatisk Hus
Juletræ ved Nordatlantisk Hus

 

En bådejer i Odense havn er også med på lyskædetrenden

Båd med lyskæder
Båd med lyskæder

FAF bygningen juler også med i år og har fået en lysende stjerne i toppen af bygningen:

Julestjerne i toppen af FAF bygning 1
Julestjerne i toppen af FAF bygning 1

 

Vi kan også være med i egen baghave i Havnehaven:

Her på Englandskajen kan vi også være med, når det gælder julelys og julerier på Odense havn. For et par år siden begyndte vores kreative underboere på at sætte julekugler op på havens træer. Det har udviklet sig til nu også at indbefatte juletræskæder på havens 8 træer.

Nu med julebelysning i vores have
Nu med julebelysning i vores have

Og i år udviklede opsætningen af julepynt i haven sig til at være et fælles projekt, der også indbefattede varm gløgg og god nabo snak. Så tror det bliver en fælles ting fra nu af både at opsætte og nedtage havens julerier.

Julekugler i Havnehaven
Julekugler i Havnehaven
Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.