fbpx

Blomster i anledningen af min fødselsdag

Som tidligere nævnt fyldte jeg 50 år fredag d. 8. januar og i den anledning fik jeg masser af blomster. På selve dagen fik jeg 7 buketter. Så mange har jeg aldrig haft før en én gang, så det lignede jo en velassorteret blomsterbutik hjemme i Englandsgade nr. 20 😛 

Herunder kan du se billeder af de 7 buketter. Den allerflotteste og mest specielle fik jeg af min kæreste Mads. Derudover var der blomster fra mine kolleger, 2 hold venner: Sanne og Bo og Dorthe og Daniel, min far og hans veninde Birgit, min svigerinde Bettina og bror Michael samt Erhvervskvinder Fyn, som er en netværksgruppe, som jeg både er medlem af og webmaster for.

I går lørdag d. 23 januar havde vi inviteret familien Møller og familien Skov på brunch hos “genboen” restaurant Nordatlanten.  (Læs mere på Restaurant Nordatlanten). Efter brunchen stod den på kaffe og brunsviger hjemme i Englandsgade. Og så var der flere blomster, som du kan se af billederne herunder:

Blomster i anledningen af min fødselsdag

Der er blomster fra min svigerinde Bettina og bror Michael og fra min fars veninde Birgit. Hun har også givet mig den flotte glasvase som buketten står i. Derudover er der blomster fra Mads’ forældre, Lise og Knud og fra min svigerinde Hanne og svoger Morten.

Jeg elsker blomster, så i øjeblikket er det en fornøjelse at kigge rundt i vores lejlighed og nyde de flotte og farverrige buketter, nu hvor det også er trist og gråt udenfor. Sig det med blomster og det var der heldigvis mange, der gjorde.

 

Follow my blog with Bloglovin

Har du travlt på jobbet? Sover du dårligt?

lotusstilling-vejrtrækningEller bliver din to do liste længere og længere?

Så er du ikke alene. Ca 430.000 danskere oplever symptomer på alvorlig stress hver dag. 

MEN ved at gøre noget godt for dig selv i ja bare 5-10 minutter hver dag, kan du sænke dit stress niveau.

Hvordan gør du det?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 mindfulde øvelser, der hjælper dig med at sænke dit stress niveau, selvom du har travlt.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.