fbpx

Vores sommerferie 2017

I need vitamin sea
I need vitamin sea

Vores sommerferie 2017 gik dels til Tyskland og dels til Holland. Forrige søndag satte vi nemlig kursen mod Bremen, hvor vi skulle bo på Dorint Park Hotel. Superlækkert 5 stjernet hotel tæt på centrum og som vi havde booket til en fornuftig pris. Og som du kan se af billederne herunder, så var det en rigtig fed oplevelse at bo på Dorint.

Centrum lå ca 10 minutter gang fra hotellet. Så vi gik på sightseeing i Bremen søndag eftermiddag og fik set katedralen, rådhuset og De bremer Stadsmusikanten. Aftensmaden tog vi på “Hillmann Taverna”, da vi er vilde med græsk mad. Og tænker vi skal en tur til Bremen igen på et tidspunkt.

Scheveningen

Næste stop på turen var The Kurhaus i Scheveningen ved Den Haag i Holland. Her havde vi booket overnatning fra mandag til fredag. The Kurhaus er et meget stort gammelt hotel fra 1884, der ligger helt ned til Scheveningen strand. Og vi var meget imponerede over hvor mange mennesker og hvor meget liv der var. Området kaldes også den hollandske riviera og består af 3-4 km flot strand, der er plastret til med cafeer og gøgl. Og er man børnefamilie er der mange aktiviteter!

Selve hotellet lå godt og vel 100 meter fra stranden. Men vi var ikke superimponerede over hotelstandarden. Nu kom vi også fra et mega lækkert hotel, hvor alt spillede. Vi fik et fint værelse; dog ikke med vandudsigt, men der var en ok udsigt over et torv. På den trælse side tæller at vi måtte stå i kø i 20-30 minutter for at tjekke ind og så manglede der noget så banalt som håndsæbe på badeværelset (på et 5 stjernet hotel, altså!?!!?). Nå men bortset fra nogle små sure opstød herfra, havde vi et fint ophold der. Og der var en flot udsigt fra hotellets store terrasse. Og ja også lige et par ret flotte solnedgange, som du kan se herunder.

Vejret i Scheveningen var ok. Der kom nogle regnbyger tirsdag og torsdag. Men det er nu faktisk også ret hyggeligt at sidde på en af de utallige strandcafeer og drikke sin 11 o’clock Aperol Spritz i regnvejr. Og vigtigst af alt, så fik vi slappet af, når vi sad og nød vandudsigten uanset om det regnede eller ej. Og need I say, vi fik nået vores 10.000 skridt hver dag. En af de bedste oplevelser i Scheveningen var de eventyrfigurer, der stod på stranden tæt på hotellet. Fairy tales by the sea  er 23 figurer, der relaterer til kendte og ukendte eventyr. Figurene var meget livagtige og vi var meget betagede af dem og var forbi og kigge på dem hver dag.

Hannover

Efter 5 dage i Scheveningen gik turen til Hannover. Hyggelig by som vi fik udforsket lørdag med bl.a. besøg på Hannover rådhus, hvor 4 bymodeller i rådhushallen gjorde det let og visuelt at overskue byens udvikling. Vi var også forbi Aegidienkirche; en kirke, der blev bombet i 1943 og hvor blot murene står tilbage som et mindesmærke for ofre for vold og krig. Det gi’r altid lidt stof til eftertanke for mig og os, når vi er forbi de der mindesmærker. Men alt i alt var det en god oplevelse at være lidt kulturelle lørdag formiddag. Sidste del af kulturturen var Marktkirche, hvor der var udstillet noget anderledes kunst – bl.a. et hus lavet af grønne blyanter. Ellers støttede vi den tyske handelsbalance i Hannover med både shopping og eating and drinking.

Så alt i alt havde jeg en rigtig dejlig uge på tur med ham den søde…

Vores sommerferie 2017 i billeder
Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.