fbpx

Ro på battet og feriemood

Så lakker dag 2 i min sommerferie mod enden. Og der er kun en ting at sige: Ro på battet og feriemood har indfundet sig i frk. Møllers hoved og liv.

Jeg havde frygtet lidt, at jeg efter de sidste hektiske uger nok ville gå helt ned de første par dage i ferien. Men måske har jeg bare været så mentalt klar på at det kunne ske, at det ikke er gået så galt.

Det har heldigvis været noget lettere for mig at geare ned end forventet og/eller frygtet. Måske også fordi jeg de sidste 2 dage har praktiseret ret meget væk med “bør og skal” og opprioriteret “det har jeg lyst til”. Så ingen to do lister og den slags.

Fredag formiddag tog Mads en tur på cyklen og jeg gik 5 km iført løbetøj. Indrømmer det var meget fristende at begynde at løbe, men jeg holdt mig i skindet. Og efterfølgende stod den på yoga hjemme på stuegulvet.

 
Storms Pakhus

Mads havde inviteret på frokost oppe i byen. Og efter lidt vandren frem og tilbage i gågaderne endte vi med at spise en pariserbøf på Froggy’s i City. Jeg er vild med pariserbøf og den på Froggy’s er helt klart en af de bedre jeg har fået. Og fedt at tilbehøret kommer ved siden af, så jeg selv kan vælge hvad jeg vil putte på min pariserbøf.

Pariserbøf på Froggys
Pariserbøf på Froggys

Det var late lunch, så på vej hjem fra byen kørte vi forbi Storms Pakhus i Seebladsgade og ramte Odense’s nye streetfood marked ved 15 tiden. De holdt prøve åbning fra kl. 16 med gratis fadøl til de første 500. Så derfor var der ikke så mange, da vi var der.

Vi valgte selv at købe en IPA selv og satte os udenfor for at drikke vores øl. Mega spændende sted og glæder mig helt vildt til, at de åbner “rigtigt” d. 1. september. 

Bedømt ud fra første besøg, så bliver Storms Pakhus aka Odense Streetfood et sted Mads og jeg kommer til at besøge ret meget. Og så er der jo ikke så langt hjem derfra 😉

Du kan se billeder fra Storms Pakhus herunder.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

1 Comment

  1. 15/08/2017 / 00:35

    Glæder mig virkelig til det åbner, er så spændt på hvordan det bliver..

    Knus <3