fbpx

Odense havnebad åbner 1. juli

Odense havnebad åbner 1. juli
Odense havnebad åbner 1. juli

Odense havnebad åbner 1. juli – det har været undervejs de sidste 18 måneder og nu nærmer åbningsdagen sig. Vi bor 100 meter fra Odense havnebad og haft første parket til byggeriet: Fra vores terrasse har vi kunnet følge det fra første spadestik til nu, hvor det er klar til den officielle indvielse på fredag d. 1. juli.

Og det med indvielse er jo et relativt begreb, for jeg kan afsløre her at de personer, der hopper i Odense havnebad på fredag ikke er de første! Tidligt torsdag morgen i sidste uge så jeg nemlig et par ny udsprugne studenter planke hegnet og indvie havnebadet. Men det lader vi være den uofficielle indvielse, som vi ikke fortæller nogen noget om 🙂

Odense havnebad - set fra Englandskajen
Odense havnebad – set fra Englandskajen

Jeg mangler lige at finde ud af om kunst-tingen på billedet til venstre har en funktion – altså ud over at se flot ud; specielt om aftenen, når der er lys på. Nå, men mere om det her på bloggen, når jeg får det opklaret!

Anyway, vi glæder os som sagt til at havnebadet åbner og jeg er ret sikker på, at det fremover bliver endnu lettere at underholde vores 3 feriebørn Josefine, Christoffer og Caroline, når vi får besøg af dem sidst i juli. Og formoder det bliver nogle meget rene feriebørn vi afleverer til min søster og svoger igen, eftersom vi nu har både havnebadet og vandgoplerne få skridt fra hvor vi bor.

Personligt synes jeg det er mega godt, at der kommer flere og flere aktiviteter på Odense havn, for det betyder blot, at der kommer endnu flere mennesker herned og får nogle forhåbentlig gode oplevelser.

Så på den måde lever vi også op til Odense by’s motto om “at lege er at leve” …. og det gør man i høj grad her på Odense havn.

Lidt fakta om Odense havnebad:
Odense havnebad - set fra Toldboden
Odense havnebad – set fra Toldboden

Bassinet er 33.3 mtr. langt og dybden varierer fra 80 cm til 2 mtr. Der er ikke lavet et specielt børnebassin og vandet er ikke opvarmet. Der kan være op til 300 personer i og omkring havnebadet på samme tid.

Der er offentlig & gratis adgang til havnebadet og faciliteter som omklædning til begge køn, brusere, toiletter og sauna. Der er i øvrigt også lavet en vinterbadeklub Odins Vig, som er tilknyttet havnebadet. 

Odense havnebad har åbent hver dag (minus helligdage) fra kl. 06.00-08.00 og igen fra fra kl. 11.00-19.00. Saunaen lukker dog kl. 18.00.

Du kan læse mere om Odense havnebad på kommunes hjemmeside.

 

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

2 Comments

 1. 01/07/2016 / 13:58

  Hejsa…

  Jubii, nu kan jeg smide en kommentar.. 😀

  Jeg er så spændt på om det er et besøg værd og om der er mange mennesker..
  Hvis du tager derned, så gi lige en melding.. Kunne godt finde på at køre derind en dag.

  Og ja det er da mega fedt når i bor så tæt og har børnene.. de vil da helt sikkert elske det.

  Knus <3

  • Louise
   Forfatter
   03/07/2016 / 08:05

   Jeps, jeg skal nok give dig en melding, når jeg har været i havnebadet 🙂 men tror lige jeg venter til dels at vejret bliver lidt bedre og til at nyhedens interesse har lagt sig.