fbpx

Sådan får jeg ny inspiration til bloggen

I  min verden er det altid godt med ny inspiration. Det gælder i mange af livets forhold og i særdeleshed i forhold til min blog. Den har jeg bare kastet mig ud i og så prøvet mig frem og lært undervejs.

Men her i sommervarmen prøver jeg at holde hovedet koldt og få lidt ekstra inspiration. Og selvfølgelig tilføje nogle flere fine features på min blog.

Jeg har bl.a. fået lagt nyt coverbillede op i toppen af min blog og på min facebook side. Og så har jeg fået både min Pinterest og min instagram konti omdannet til virksomhedssider.

Sådan får jeg ny inspiration til bloggen:

Jeg har bl.a. fået inspiration fra Lise fra lisesommerlund.dk og Katrine fra udelukkendelund.dk på deres fælles website blogguides. Her kommer de med masser af gode råd om teknikken bag en blog, SEO, blogger etik, tips til godt indhold og flotte (gratis) blog billeder.

De skriver også om hvordan du kan tjene penge på din blog m.v., men det er jeg slet ikke nået til endnu. Og gør det måske aldrig 🙂

Og da det gjaldt om at finde mit ord for 2018, så var der også inspiration at hente ved en medblogger. Det kan du læse mere om her.

Sådan får jeg ny inspiration til bloggen
Sådan får jeg ny inspiration til bloggen

Derudover følger jeg Tina fra blivmorblogger. Selvom jeg ikke har børn har, så er der mange gode tips at hente fra Tina.

Pinterest kursus

Jeg har f.eks. lige fulgt Tinas mail Pinterest kursus for at blive klogere på ja, Pinterest og hendes webinar om email-lister.

Og vil du være lidt klogere på Pinterest, er der gode råd at hente hos Tina. Og hos Katrine.

De skriver i et let forståeligt sprog og er gode til at forklare ting på en overskuelig måde, så alle kan være med.

Jeg har så selv suppleret op med nogle enkelte you tube videoer, da jeg er en meget visuel person. Så når det er i den lidt mere avancerede (tekniske) ende, synes jeg det er rart at se hvor det f.eks. er noget kode tekst skal sættes ind. Inden jeg selv går i gang!

Men nu er der i hvert fald en lidt bedre sammenhæng mellem min blog og min Pinterest profil. Det skulle så forhåbentlig også gerne resultere i nye læsere til bloggen på den lidt længere bane.

Og sommeren er jo heldigvis ikke forbi endnu, så tænker jeg når at få lavet flere ting.

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.