Så fik jeg gang i løbeskoene igen igen igen

Søndag formiddag blev det alvor og for gud ved hvilken gang i dette forår fik jeg gang i løbeskoene 😉 Manglende overskud og energi har siden februar betydet, at jeg kun sporadisk har fået løbet mig en kort tur. Selvom det er et af nytårsfortsætterne at få løbet 2-3 gange om ugen

På positiv kontoen tæller dog, at jeg har fået gået en hel del og stort set alle dage har nået mit mål om min. 10.000 skridt. Men, men men det har irriteret mig, at jeg ikke har orket at komme ud at løbe.

Jeg havde faktisk brugt tricks’et med at booke det ind i min kalender 2 dage om ugen. Har det virket? Nej, jeg er i hvert fald ikke kommet ud at løbe. Men det har dog pirket til min dårlige samvittighed over ikke at kunne tage mig sammen. Så lidt hjulpet har det måske alligevel.

Så fik jeg gang i løbeskoene igen igen igen
Alpe D'Huez er besteget og den første kilometer tilbagelagt

Alpe D’Huez er besteget og den første kilometer tilbagelagt

Men formiddagens tur gik godt. Ikke prangende tider med små 7 minutter pr kilometer. Afsted kom jeg dog og det tæller. Og jeg fik løbet 3 x 1 km med 500 meters gang i mellem hver kilometer.

Første kilometer tog 7.13 minut, 2. kilometer blev tilbagelagt på 6.43 og sidste kilometer tog 6.24. Den første kilometer sluttede jeg på toppen af Byens Bro. Og jeg kan nu godt føle at der er lidt Alpe D’Huez over den stigning 😉 I hvert fald i nuværende løbeform eller mangel på samme, ha ha!

De 3 km og 10 minutter gang blev efterfulgt af 40 minutters gang fra Åløkke kvarteret, ned til havnen og rundt på Byens Ø. Ret pæn tur skal jeg hilse og sige og med masser af photo opportunities! Tidsmæssigt er der plads til forbedringer, men hos mig slår aller former for at røre sig sofaen og jeg behøver ikke kaste blod op for at være tilfreds.

Yes! Så fik jeg gang i løbeskoene igen igen igen. I’m back on the track!

Mangler du inspiration til din næste kærestedate?

Så tilmeld dig mit nyhedsbrev og få mine 17 ideer til en kæreste date på en printbar pdf.

Hverdage er der flest af - og derfor må hverdagene meget gerne indeholde små kæreste dates og masser af hverdagsglimmer.

Mit mål er at inspirere dig, uanset om du er 35 eller 50, til et liv, hvor der er plads til både løbesko, gode oplevelser, G&T og masser af livsglæde.

 

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...