fbpx

Puddlegrams fra 15. maj

I onsdags den 15. maj var det en utrolig smuk og meget vindstille morgen på Odense havn. Og det gav mig nogle rigtig gode muligheder for at få skudt nogle ret fine puddlegrams. Billederne her er alle taget med min iPhone og de er alle uredigerede.

Odense havn var usædvanlig samarbejdsvillig den morgen, så her følger 4 smukke foto skud fra onsdag morgen. Billederne er taget, da jeg gik på arbejde om morgenen ved 7 tiden.

Og qua de gode photo-opportunities tog min normalt mindfulde tur hen langs havnekajen selvfølgelig også noget længere tid end den gør sædvanligt 🙂

Et puddlegram er et reflektionsbillede – og reflektionen er typisk ned i en vandpyt eller som i dette her tilfælde havnebassinet her på Odense havn. Faktisk ligner det, at jeg har taget et billede og lagt det dobbelt ind – mod hinanden (hvis det giver mening). Men tjek billederne ud herunder, så giver min forklaring i hvert fald mening.

Puddlegrams fra 15. maj

Du kan i øvrigt se flere smukke billeder fra Odense havn her. Hvis du altså – som jeg – er til solnedgange og flotte farver!

Er du til puddlegrams og har en instagram profil, så kan du med fordel tjekke hashtagget #puddlegrams ud. Her finder du masser af flotte puddlegrams fra indland og udland.

Mangler du inspiration til din næste kærestedate?

Hverdage er der flest af - og derfor må hverdagene meget gerne indeholde små kærestedates og masser af hverdagsglimmer.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min inspirationsliste med 17 ideer til en kærestedate på en printbar pdf.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Share: