Puddlegrams fra 15. maj

I onsdags den 15. maj var det en utrolig smuk og meget vindstille morgen på Odense havn. Og det gav mig nogle rigtig gode muligheder for at få skudt nogle ret fine puddlegrams. Billederne her er alle taget med min iPhone og de er alle uredigerede.

Odense havn var usædvanlig samarbejdsvillig den morgen, så her følger 4 smukke foto skud fra onsdag morgen. Billederne er taget, da jeg gik på arbejde om morgenen ved 7 tiden.

Og qua de gode photo-opportunities tog min normalt mindfulde tur hen langs havnekajen selvfølgelig også noget længere tid end den gør sædvanligt 🙂

Et puddlegram er et reflektionsbillede – og reflektionen er typisk ned i en vandpyt eller som i dette her tilfælde havnebassinet her på Odense havn. Faktisk ligner det, at jeg har taget et billede og lagt det dobbelt ind – mod hinanden (hvis det giver mening). Men tjek billederne ud herunder, så giver min forklaring i hvert fald mening.

Puddlegrams fra 15. maj

Du kan i øvrigt se flere smukke billeder fra Odense havn her. Hvis du altså – som jeg – er til solnedgange og flotte farver!

Er du til puddlegrams og har en instagram profil, så kan du med fordel tjekke hashtagget #puddlegrams ud. Her finder du masser af flotte puddlegrams fra indland og udland.

Jeg er glad for at du læser med på min blog og du er velkommen til at skrive kommentarer under mine blogindlæg og/eller på mine opslag på mine øvrige profiler på BloglovinInstagram, Facebook og Pinterest

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

Og få 17 ideer til en kæreste date. Du får også tips til hvordan jeg håndterer tankemylder og stress og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi med fokus på yoga, løb, sund mad og masser af positive oplevelser, når du tilmelder dig The Harbour Girl Inside Look.

Ved at tilmelde dig The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig The Harbour Girl Inside Look igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.