fbpx

Puddlegrams #2

Puddlegrams! Jeg er vild med dem. Og en skøn og vindstille morgen som i dag torsdag d. 18. juli gav mig nogle ret gode muligheder for at skyde et par puddlegrams langs havnekajen på Odense havn. Så må min gå tur til arbejde lige tage 10 minutter længere, når frk. Møller her går i puddlegram mode 🙂

Et puddlegram er et billede hvor en bygning, person eller naturen spejler sig ned i vandet. På den måde bliver billedet dobbelt. Det ser faktisk ud som om du bare har dupleret billedet. Du kan opleve puddlegrams både vandpytter, søer eller som her i en havn.

Der er i mine øjne noget meget smukt og unikt ved, at naturen og bygninger på havnen spejler sig ned i vandet. Jeg kan i hvert fald slet ikke få nok af dem. Her får du nogle af torsdagens smukke puddlegrams. De er taget dels af Promenadebyen, Byens Ø, studieboligerne på ved Odense havnebad og omkring havnebadet torsdag morgen ved 7.30 tiden.

Here goes:

Promenadebyen set fra havnekajen
Promenadebyen set fra havnekajen

Promenadebyen og den nye ponton foran Stenfiskerkajen
Promenadebyen og den nye ponton foran Stenfiskerkajen

Byens Ø
Byens Ø

Studieboliger på Stenfiskerkajen
Studieboliger på Stenfiskerkajen

Studieboliger på Stenfiskerkajen og havnebadet
Studieboliger på Stenfiskerkajen og havnebadet

HC Andersen i Odense havn
HC Andersen i Odense havn
Odense havnebad
Odense havnebad

Du kan se flere puddlegrams fra Odense havn i et tidligere indlæg her. Og min nu tidligere underbo Marie tager ind i mellem også nogle ret fine puddlegrams på sin Instagram profil udover masser af billeder af sine skønne unger.

Og kan du ikke få nok af puddlegrams, så følg hashtaggene #puddlegram og #puddlgrams på Instagram.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

Share: