fbpx

Odense havnekulturfestival 2018 i billeder

Odense havnekulturfestival 2018 er slut og Odense havn ligner nu her mandag eftermiddag næsten sig selv igen. Takket være det store antal frivillige, der hvert år gør det muligt for os andre hvert år at komme til havnekulturfestival. Tusind tusind tak til alle jer!

Fordi festen foregår i vores baghave er vi gået “ind og ud” af festivalen, som vi har lystet. Og det har også været så hyggeligt at kunne sidde på vores terrasse og have det store forkromede overblik. I hvert fald over en del af havnekulturfesten.

Vi valgte at “spise ude” en del af weekenden og på den måde støtte nogle af de boder og madsteder, der var med på havnefestivalen. Vi løb også på venner og bekendte i løbet af weekenden.

Specielt lørdag nåede vi kun lige at få sagt farvel til et hold før vi mødte næste hold. Til fældigt. Men det var også det, der var det gode. Vi havde ingen planer, men tog oplevelserne i den rækkefølge de kom. Sådan bliver det også til næste år. 

En af de kunstnere, der imponerede mig mest, var salt kunstneren ToonMeNow, der med salt lavede et flot portræt af weekendens royale fødselar. Portrættet var desværre ikke langtidsholdbart, men flot var det!

Odense havnekulturfestival 2018 i billeder

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Mangler du inspiration til din næste kærestedate?

Hverdage er der flest af - og derfor må hverdagene meget gerne indeholde små kærestedates og masser af hverdagsglimmer.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få min inspirationsliste med 17 ideer til en kærestedate på en printbar pdf.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.