fbpx

Fynske Influencers take over

I dag, mandag og tirsdag laver jeg take over på profilen Fynske Influencers. Det er et netværk for fynske influencers, bloggere og instagrammere. Her vidensdeler, hjælper og inspirerer vi hinanden til at blive bedre og dygtigere.

Konceptet er startet Jeanette fra letsblogsomeshit.dk og Rebecca fra rebeccabrinker.dk  og sidenhen er Lisbeth fra moonlitmadness.dk også kommet med i “‘ledelsen’. Udover take overs afholdes der i netværket forskellige events, hvor vi dels møder hinanden og dels via indlæg og andet får noget inspiration. Og får øvet os i tage en hulens masse billeder.

Fynske Influencers take over

Det er første gang jeg prøver en take over. En take over betyder, at det er mig, der deler billeder fra min hverdag bl.a. her på Odense havn og nogle af de ting jeg går og beskæftiger mig med i det daglige.

Fordi det er min første take over har jeg de sidste par dage lige gjort mig lidt overvejelser om hvilke dele af mit liv jeg vil vise. Men håber jeg lykkes med at give et hurtigt 360 graders view af mig og mit liv. Selvfølgelig i nogle overordnede overskrifter. Det er i hvert fald min intention.

Jeg er glad og stolt over at have fået muligheden for at prøve. Og ser det som en sjov udfordring, som jeg tager i mod ud fra devisen (og mit og Pippi’s motto) om, at det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert godt. Og forhåbentlig dukker der også nogle nye følgere op her på bloggen, Instagram og /eller Facebook 🙂

Fynske Influencers har en side på Facebook og en instragram profil og bruger hashtaget #fynskeinfluencers.

Du kan naturligvis også følge mig og theharbourgirl univers på Bloglovin, Instagram og Facebook

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.