fbpx

Nyt cover i fødselsdagsgave

Jeg har givet mig selv et nyt cover i fødselsdagsgave. Ikke af den slags du bruger til din mobil, men i stedet et nyt coverbillede eller header om du vil til min blog. Og som nu kan ses i toppen af min blog og på min facebook side.

Jeg har længe gået og leget med tanken om, at der skulle ske noget på illustrationsfronten uden helt at vide hvad jeg ville. Så da jeg så Kristina Sindberg fra KS Onlinemarketing annoncerede med en intro-rabat, ja så slog jeg til.

Og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Jeg er meget tilfreds med mit nye coverbillede. Og så er det endda i yndlingsfarverne lilla og blålige nuancer.

Min nye blog header, der er lavet af Kristina Sindberg fra KS Onlinemarketing
Min nye blog header, der er lavet af Kristina Sindberg fra KS Onlinemarketing

Udfordringen for mig er, at jeg udgiver en personlig blog. Det vil sige jeg blogger om lidt af det hele og hvad jeg lige synes er interessant. Modsat blog kolleger, der f.eks. bager eller laver mad. Så derfor er min blog beskrivelse noget mere bred: “Det gode havneliv” med alt hvad det så indebærer!

Lærerig proces

Processen med at sparre med Kristina om, hvad det er jeg gerne vil signalere med min blog, har været utrolig lærerig. Og der er tænkt ret mange tanker skal jeg hilse og sige!

Netop fordi jeg ikke jeg ikke har ét bestemt tema for min blog. Det kan jeg sagtens se masser af fordele i at have, men min udfordring er, at madlavning og bagning ikke er blandt mine spidskompetencer. Det overlader jeg helst til ham den søde 🙂

Men jeg synes vi har fået de vigtige ting med:

-det gode havneliv symboliseret med kaffekop, solbriller og (koncert)billetter

-tankemylder, mindful tegning, sundhed og yoga

-jeg elsker at fotografere og yndlingsmotiverne er Odense havn og solnedgange

-plantelivet på havnen

-bloggen i form af den bærbare og mobilen

-og den sammenrullede, ja er det en yogamåtte eller er det en plakat, der symboliserer min kunstinteresse? Tjah, det kan vist være begge dele.

Stor tak til Kristina for fed sparring; det har været en både lærerig, fornøjelig og spændende proces at arbejde sammen med dig om mit lille projekt.

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.