fbpx

November planer

Kalenderen siger 4. november og årets næstsidste måned byder på masser af aktiviteter for mig. Heldigvis er jeg efterhånden blevet god til at passe på mig selv og sørge for pauser og/eller dage fri for aktiviteter. På den måde nyder jeg faktisk også de forskellige aktiviteter mere og “er til stede”, når jeg er i det.

Mine november planer byder på

Masser af fødselsdagsfejring her i november
Masser af fødselsdagsfejring her i november

-fødselsdag hos vores skønne yngste nevø C, der fylder 9 år. Og så tager hans moster og onkel gerne turen til F-town.

-ham den søde fylder 50 år. Og det fejrer vi med en fest for den allernærmeste familie på selve dagen.

Vennerne får lige lov at vente til det nye år, da vi som sagt har ret mange ting på programmet både i november og for den sags skyld også i december.

-julebryggen blev frigivet i fredags den 2. november, så vi var lige et smut på Storms Pakhus med et par gode venner for at smage årets rød- og blåhætter

-sidste Big Fat Snake koncert søndag d. 18. november. Mit yndlingsband numero uno stopper med at turnere, så vi smutter en tur til DR koncerthuset og synger af med de musikalske slanger.

Men det betyder jo ikke farvel til at lytte til deres musik. Den findes jo heldigvis stadigvæk og hr. Blichfeldt har jo som bekendt også gang i sin solo karriere, så det skal nok gå. Jeg vover i hvert fald at lade kleenexen blive hjemme, he he!

-astma test hos lægen

-netværksarrangement hos Minds of 21st Century . Minds of er en forholdsvis nystartet fynsk netværksgruppe for kvinder. Jeg har indtil nu kun været med til et par enkelte arrangementer. Men jeg var til et meget inspirerende arrangement i torsdags, hvor Frederikke fra Roccamore (sko) fortalte om hvordan hun har ført sin drøm ud i livet og bygget sin business op.

-jeg er inviteret til en event hos Galleri Nijenkamp med kunstneren Sussi Trampedach, men mere om det senere

-og så har jeg da et fromt november ønske om at begge mine 2 fodboldhold lige begynder at vinde lidt flere kampe. OB vandt i forgårs og så kan Brøndby jo passende slå fck i dag! Wilczek jeg tror på dig!

Spred juleglæde!

En af mine gamle kolleger i vores Telemarketing afdeling, Tea, er i praktik hos et kommunikationsbureau. For ca 14 dage siden skrev Tea til mig om jeg ville hjælpe med at starte en kampagne for Julehjælpen på de sociale medier.

Og jeg vil selvfølgelig gerne støtte et godt formål. For selvom jeg ikke selv er den store julenisse, så fortjener alle, børn som voksne, en god jul. Og der ryger naturligvis også et beløb afsted til Julehjælpen, men det bliver uden SOME fremvisning.

Har du lyst til at være med til at sprede juleglæde, så send en hilsen på instagram til en person, der fortjener en særlig julehilsen og brug hashtag’et #spredjuleglæde

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.