Nedtælling til et par festlige dage på havnen

Her i den kommende weekend afholdes der havnekulturfestival her på havnen i Odense. Og har du ikke været forbi før, så kan jeg kun opfordre dig til at komme en tur ned og besøge mit hood i weekenden.

Nedtælling til et par festlige dage på havnen

Nedtælling til et par festlige dage på havnen

Festivalen starter fredag sidst på eftermiddagen og varer indtil søndag eftermiddag. Og her i løbet af de næste dage forventer jeg større leben, når de de frivillige, kommunens folk og diverse stilladsfolk begynder at stille musik scener, telte. m.v. op. Og det er faktisk meget hyggeligt at følge med på sidelinjen og se forberedelserne. 

Der sættes scene og telte op på havnepladsen

Der sættes scene og telte op på havnepladsen

Jeg har stor respekt for alle de frivillige, der bruger timer (og vi snakker mange!) på at få festivalen til at fungere. Og heldigvis ser det ud til at vejrguderne igen i år er med havnekulturfestivalen 🙂 

Årets tema for festivalen er “mod” med undertitlerne “modifikation, “modsvar” og “moderator”. Nedtælling til et par festlige dage på havnen.

De fleste af aktiviteterne kommer til at foregå på og omkring havnepladsen, Siloøen og Byens Ø. Og i år har Storms Pakhus også koblet sig på festivalen med bl.a. live musik og workshops. Aktiviterne er mangeartede og for både store og små, så jeg skal ikke kloge mig på en masse anbefalinger. 

Du kan se hele programmet for festivalen her

 

Nedtælling til et par festlige dage på havnen

Mads og jeg glæder os og satser på at få så mange oplevelser med som muligt. Faktisk planlægger vi sjældent ret på forhånd. Vi elsker bare at gå rundt i hele festival området og suge til os af indtryk. Og så prøver vi at bakke op om diverse mad salgsboder og indtager de fleste af weekendens måltider ude på festivalen fremfor hjemme.

Og så må jeg indrømme at vi også nyder, at vi er så privilegerede, at vi kan også følge en del af aktiviterne fra vores terrasse og bl.a. kan høre koncerterne fra den store plads på terrassen.

Afslutningsvis en servicemeddelse: Odense havnebad åbner igen efter renoveringen fredag d. 25. maj kl 6.30.

Havnebadet har åbent alle 3 festivaldage, så husk badetøjet!

Nu kan du snart hoppe i havnebadet igen

Nu kan du snart hoppe i havnebadet igen

Du kan naturligvis også følge mig på Bloglovin, Instagram og Facebook

Tilmeld dig The Harbour Girl Inside Look

Og få 17 ideer til en kæreste date. Du får også tips til hvordan jeg håndterer tankemylder og stress og hvordan jeg som 50+ prøver at balancere sunde vaner og livsnyderi med fokus på yoga, løb, sund mad og masser af positive oplevelser, når du tilmelder dig The Harbour Girl Inside Look.

Ved at tilmelde dig The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig The Harbour Girl Inside Look igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.

You may also like...