fbpx

Karen Marie Lillelund

I mandags d. 23. november var vi på Magasinet til et foredrag med Karen Marie Lillelund med titlen “Stress – hvor sundt er det?”

Vi har hørt hende i Kolding for et par år siden, men Karen Marie Lillelund kan vi godt tåle at høre med et par års mellemrun. Hendes humoristiske tilgang til livet er vidunderlig og der bliver grinet både højt og mange gange under hendes foredrag. 

Hendes budskab var og er, at stress selvfølgelig er slemt for de personer, der – undskyld udtrykket – er “rigtig” ramt af det. Men de fleste af os burde nok skifte ordet “stress” ud med “hverdagstravlt”.

Lillelund gav eksempler på hvordan vi kan bruge humoren for at stresse af og ned. I stedet for at blive irriteret på kollegaen, børnene eller partneren, så se om ikke du kan finde en sjov vinkel tilgang til problemet. Så ender I med et få et god grin i stedet for. Det betyder selvfølgelig ikke, at vi ikke må være sure eller kede af det ind i mellem. For det er nemlig også okay at give sig lov at være det. 

Og det er vigtigt at sørge for at få nogle åndehuller i hverdagen, hvor man lige smider sig på sofaen og slapper af, går en tur med hunden eller hvad man nu har lyst til og pakker “jeg bør” og “jeg skal” langt væk.

Får jeg mit gode humør med hjem igen?

“Man er jo ikke helt tryg ved at tage sit gode humør med på arbejde. Man ved jo ikke om man får det med hjem igen”, sagt af nordjysk mand til Karen Marie Lillelund.

Men Karen Marie har gode bud på hvordan du også kan få dit gode humør med hjem fra arbejde igen! Så får du mulighed for at komme til et foredrag med Karen Marie Lillelund, så gør det! Du kan kun blive gladere af det 😛 

Du kan læse mere om Karen Marie Lillelund og hendes go’e humør på Karen Marie Lillelund

Har du travlt på jobbet? Sover du dårligt?

lotusstilling-vejrtrækningEller bliver din to do liste længere og længere?

Så er du ikke alene. Ca 430.000 danskere oplever symptomer på alvorlig stress hver dag. 

MEN ved at gøre noget godt for dig selv i ja bare 5-10 minutter hver dag, kan du sænke dit stress niveau.

Hvordan gør du det?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 mindfulde øvelser, der hjælper dig med at sænke dit stress niveau, selvom du har travlt.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.