fbpx

Big Fat Snake

Big Fat Snake er Danmarks bedste liveband og absolut ynglingsband numerBig Fat Snakeo uno.

Bandet blev dannet i 1990 og består i dag af forsanger og guitarist Anders Blichfeldt, guitarist Asger Johannes Steenholdt, bassist Morten Jay Jacobsen, keyboardspiller Pete Repete og trommeslager Jens Fredslund. Musikken spænder fra pop til rock og kendte numre er “Bonsoir Madame”, “No peace”, “Someone like you” og “Ramling’ man”.

Big Fat Snake laver musik, der gør mig “glad i låget”. Skal humøret have en tak eller to op ad, så er det bare på med slange-musikken og skråle med. Løber jeg nogensinde ind i en depression, så er det på med BFS på pladepilleren og så er jeg sikker på humøret får et par gevaldige takker op ad.Emoji slange

Big Fat Snake fejrede her i 2015 sit 25 års jubilæum og holder (desværre) koncertpause i 2016 for så at vende stærkt tilbage på koncertscenerne igen i 2017. Men jeg er sikker på der bliver arbejdet bag de musikalske kulisser under koncertpausen.

Fan siden midten af 1990’erne:

Jeg har vel været til i hvert fald 35-40 koncerter med Big Fat Snake siden 1995-96. Jeg er holdt op med at tælle og har blot accepteret mit behov for live slange-musik, når muligheden byder sig. Jeg har bl.a. været til 2 ret fede koncerter med Big Fat Snake i DR’s koncertsal og hold kæft hvor rock musikken klæ’r DRs skønne musiksal.

Den mest specielle oplevelse er nok Langfredag d. 18. april 2014. Her lavede Big Fat Snake et såkaldt release party af deres “IdioCrazy”, hvor de spillede alle de nye numre fra enden til anden i DR’s koncertsal. Herefter rykkede vi ud i studie 1, hvor vi fans lige fik en gedigen rock koncert. Og så sluttede de af på en lille scene med et par akustiske numre. Så 3 forskellige koncertoplevelser på én aften. Det var ret godt og noget vi kunne leve højt på mange mange uger derefter.

Læs mere om Big Fat Snake på deres hjemmeside: Big Fat Snake

Har du travlt på jobbet? Sover du dårligt?

lotusstilling-vejrtrækningEller bliver din to do liste længere og længere?

Så er du ikke alene. Ca 430.000 danskere oplever symptomer på alvorlig stress hver dag. 

MEN ved at gøre noget godt for dig selv i ja bare 5-10 minutter hver dag, kan du sænke dit stress niveau.

Hvordan gør du det?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 mindfulde øvelser, der hjælper dig med at sænke dit stress niveau, selvom du har travlt.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.