fbpx

Big Fat Snake

Big Fat Snake er Danmarks bedste liveband og absolut ynglingsband numerBig Fat Snakeo uno.

Bandet blev dannet i 1990 og består i dag af forsanger og guitarist Anders Blichfeldt, guitarist Asger Johannes Steenholdt, bassist Morten Jay Jacobsen, keyboardspiller Pete Repete og trommeslager Jens Fredslund. Musikken spænder fra pop til rock og kendte numre er “Bonsoir Madame”, “No peace”, “Someone like you” og “Ramling’ man”.

Big Fat Snake laver musik, der gør mig “glad i låget”. Skal humøret have en tak eller to op ad, så er det bare på med slange-musikken og skråle med. Løber jeg nogensinde ind i en depression, så er det på med BFS på pladepilleren og så er jeg sikker på humøret får et par gevaldige takker op ad.Emoji slange

Big Fat Snake fejrede her i 2015 sit 25 års jubilæum og holder (desværre) koncertpause i 2016 for så at vende stærkt tilbage på koncertscenerne igen i 2017. Men jeg er sikker på der bliver arbejdet bag de musikalske kulisser under koncertpausen.

Fan siden midten af 1990’erne:

Jeg har vel været til i hvert fald 35-40 koncerter med Big Fat Snake siden 1995-96. Jeg er holdt op med at tælle og har blot accepteret mit behov for live slange-musik, når muligheden byder sig. Jeg har bl.a. været til 2 ret fede koncerter med Big Fat Snake i DR’s koncertsal og hold kæft hvor rock musikken klæ’r DRs skønne musiksal.

Den mest specielle oplevelse er nok Langfredag d. 18. april 2014. Her lavede Big Fat Snake et såkaldt release party af deres “IdioCrazy”, hvor de spillede alle de nye numre fra enden til anden i DR’s koncertsal. Herefter rykkede vi ud i studie 1, hvor vi fans lige fik en gedigen rock koncert. Og så sluttede de af på en lille scene med et par akustiske numre. Så 3 forskellige koncertoplevelser på én aften. Det var ret godt og noget vi kunne leve højt på mange mange uger derefter.

Læs mere om Big Fat Snake på deres hjemmeside: Big Fat Snake

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.