fbpx

Anders Blichfeldt aka Docteur Bob

Torsdag aften gik turen til Industrien i Årup downtown. Her fortale forsanger og Mr. Big Fat Snake Anders Blichfeldt røverhistorier og anekdoter fra sit liv krydret med sange under titlen “Docteur Bob”.

Anders Blichfeldt fortalte på meget underholdende vis om sit liv i tonernes verden. Og om hvordan musik altid har været en stor del af hans liv. Vi fik indblik i den lange vej fra hans første band til succes’en med Big Fat Snake kom. Om op- og nedture i hans liv og hvordan hans kones kortvarige sygdom også var meget afgørende for nogle omprioriteringer i deres liv, hvor det at tjene penge lige pludselig ikke var så vigtigt.

Vi hørte også hvorfor han i Cannes og omegn er kendt som Docteur Bob. Jeg vil ikke afsløre grunden her, for får du mulighed for at høre et foredrag med Anders Blichfeldt, så “just do it” og så skal du ikke vide det hele på forhånd 😛 

Men en meget underholdende og positiv oplevelse at høre med en dygtig sanger og entertainer fortælle om sit liv og sin musikalske karriere. Med lidt stof til eftertanke om at huske på hvad der er vigtigst i livet.

Vi elsker at hælde på positiv-kontoen, som vi kalder det hjemme hos os. Altså komme ud og få nogen oplevelse. Og meget gerne med personer, der giver os energi i stedet for trækker energi ud af os.

Udover de positive indspark fra scenen var det også en god oplevelse at være på Industrien i Årup, der ligger ca 30 minutters kørsel fra Odense C. Stedet drives af frivillige og koncertsalen kunne forholdsvis let omdannes til biograf, der var bibliotek og cafe.

Læs mere om Anders Blichfeldt på Anders Blichfeldt

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.