fbpx

Kajaklucia i Odense havn

Søndag d. 13. december  blev der afholdt kajaklucia i Odense havn med deltagelse af 25-30 kajakroere. Vi prøver så vidt mulig altid at støtte op om de initiativer, der laves på og omkring Odense havn. Og vi var selvfølgelig forbi kajen ved Nordatlantisk Hus søndag sidst på eftermiddagen.

Kajakroerne mødtes ved Odins bro kl. 16.40 og havde pyntet deres kajakker med lyskæder, gran og andet julepynt. De padlede fra Odins Bro og gennem Odense kanal til Nordatlantisk Hus på Byens Ø, hvor der bl.a. blev sunget lucia sang inden de brave kajakroerne fik lov at komme op af det kolde vand. 

Traditionen med kajaklucia kendes fra f.eks. Aalborg og København, men det var mig bekendt første gang, der var kajaklucia i Odense havn. Selvom det var en kølig dag, så var der mødt pænt med tilskuere op på kajen på Byens Ø for at se “optoget” på vandet.

Håber du kan fornemme på billederne herunder, hvor flot det var at se på de 25-30 julepyntede kajakker.

Julebelysning på båd
Julebelysning på en båd i Odense havn

Og udover luciakajak optoget i søndags har en af de både, der ligger til kaj nede foran vores bygning også sat julelys op i deres master for at skabe lidt julestemning. Det lyser flot op i en mørk tid og fedt at det ikke kun er os havnefolk med altaner, der har julekæder oppe 🙂 

 

 

Har du styr på dit humør?

Farvelæg dit humør

Nogle dage er gode og andre er ikke. Vi tracker vores skridt, søvn, hjerterytme og fysiske udfoldelser, men har du egentlig styr på dit humør?

Med en humørtracker kan du få et overblik over dit humør og finde et mønster i hvornår du f.eks. er glad, ked af det, eftertænksom eller stresset.

Udfyld formlen herunder og få adgang til min humørtracker, der hjælper dig med at blive mere bevidst om dit humør og hvad der påvirker det.

Når du modtager min humørtracker, tilmelder du dig samtidig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look og accepterer, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.