fbpx

Kajaklucia i Odense havn

Søndag d. 13. december  blev der afholdt kajaklucia i Odense havn med deltagelse af 25-30 kajakroere. Vi prøver så vidt mulig altid at støtte op om de initiativer, der laves på og omkring Odense havn. Og vi var selvfølgelig forbi kajen ved Nordatlantisk Hus søndag sidst på eftermiddagen.

Kajakroerne mødtes ved Odins bro kl. 16.40 og havde pyntet deres kajakker med lyskæder, gran og andet julepynt. De padlede fra Odins Bro og gennem Odense kanal til Nordatlantisk Hus på Byens Ø, hvor der bl.a. blev sunget lucia sang inden de brave kajakroerne fik lov at komme op af det kolde vand. 

Traditionen med kajaklucia kendes fra f.eks. Aalborg og København, men det var mig bekendt første gang, der var kajaklucia i Odense havn. Selvom det var en kølig dag, så var der mødt pænt med tilskuere op på kajen på Byens Ø for at se “optoget” på vandet.

Håber du kan fornemme på billederne herunder, hvor flot det var at se på de 25-30 julepyntede kajakker.

Julebelysning på båd
Julebelysning på en båd i Odense havn

Og udover luciakajak optoget i søndags har en af de både, der ligger til kaj nede foran vores bygning også sat julelys op i deres master for at skabe lidt julestemning. Det lyser flot op i en mørk tid og fedt at det ikke kun er os havnefolk med altaner, der har julekæder oppe 🙂 

 

 

Har du travlt på jobbet? Sover du dårligt?

lotusstilling-vejrtrækningEller bliver din to do liste længere og længere?

Så er du ikke alene. Ca 430.000 danskere oplever symptomer på alvorlig stress hver dag. 

MEN ved at gøre noget godt for dig selv i ja bare 5-10 minutter hver dag, kan du sænke dit stress niveau.

Hvordan gør du det?

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få 5 mindfulde øvelser, der hjælper dig med at sænke dit stress niveau, selvom du har travlt.

Ved at tilmelde dig mit nyhedsbrev The Harbour Girl Inside Look, accepterer du, at jeg må sende dig nyheder, mails med tips og gode råd, digitale gaver samt informationer om kurser, events og produkter. Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet igen. Læs min cookie- og privatlivspolitik her.